Survivor – SpοiΙer: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μάχη ασυλίας

January 20, 2021

Survivor – SpοiΙer: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μάχη ασυλίας





Survivor διαρροή 19/1: Δεύτερος αγώνας ασυλίας στο Survivor αυτή την εβδομάδα. Νέες ομάδες, νέες συνθήκες, νέα ήθη και έθιμα. Ηδη το παιχνίδι έχει μπει σε μία νέα φάση και πλέον περιμένουμε να δούμε ντέρμπι, εναλλαγές στο σκορ και διαφορετικούς νικητές.

Οι μπλε ήταν οι νικητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Είδαμε αρκετές μονομαχίες με ενδιαφέρον στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ωστόσο, είδαμε και την κόκκινη ομάδα να χάνει εκ νέου από την μπλε. Σχετικό βέβαια όλο αυτό από τη στιγμή που μιλάμε για μια νέα κατάσταση.

Στο τρέιλερ της Δευτέρας βλέπουμε τον Περικλή να βάλλει κατά του Γιώργου. Ο Κοψιδάς είναι ο αρχηγός της νέας ομάδας και επιζητά τη νίκη είναι η αλήθεια. Από τα φαβορί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη φάση του παιχνιδιού.


Magbox για όλα τα αγαπημένα σας παιδικά περιοδικά!

Παιχνίδι συνεργασίας αναμένεται να δούμε στον σημερινό στίβο μάχης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να κουβαλήσουν πράγματα μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο. Λόγω κλίματος και φόρας θα πάμε με τους μπλε. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό οκ για τον νικητή από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο υπάρχει μειονέκτημα στην κόκκινη ομάδα.


Αυτό έρχεται ξεκάθαρα από τους δύο πιο αδύναμους παίκτες. Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι πηγή ήττας κι όταν ξεκινάς με χάντικαπ δεν είναι εύκολο να… γυρίσει.

Εν αναμονή του οριστικού σαφώς…

Διαβάστε επίσης: