Ιωάννα Μαλέσκου: «Τελείωσε» τον Γιώργο Λιάγκα με μία δήλωση

January 20, 2021

Ιωάννα Μαλέσκου: «Τελείωσε» τον Γιώργο Λιάγκα με μία δήλωση

Για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της αλλά και τον ανταγωνισμό στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Κώστα Αρκά.

«Έχω βρει τα πατήματά μου, έχω προσαρμοστεί. Αισθάνομαι ότι είμαι στα νερά μου πλέον και νιώθω καλά, ήρεμα. Αν τα νούμερα θεωρούνται ο δείκτης που τελικά κρίνουμε το πώς πάει μια εκπομπή είναι κάτι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το ότι είναι σταθερά καλά», είπε μεταξύ άλλων για την πορεία της στον ΣΚΑΪ.


Όσο για το πώς βλέπει την έλευση του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή/μεσημεριανή ζώνη και μάλιστα σε αντίπαλο στρατόπεδο; Η Ιωάννα δεν μοιάζει να φοβάται τον ανταγωνισμό παρά το γεγονός πως ο Λιάγκας είναι grande ονομα στη συγκεκριμένη ζώνη.

«Δεν θεωρώ ότι ανακατεύεται η τράπουλα. Οι εκπομπές είναι μεταβλητά στοιχεία, ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται. Δεν μπορώ να κρίνω και δεν είμαι και ο κατάλληλος άνθρωπος για να μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Θα ευχηθώ καλή αρχή σε κάθε περίπτωση για όλους τους ανθρώπους που κάνουν κάτι που αγαπούν. Από εκεί και πέρα θα έχει ενδιαφέρον», σχολίασε καθιστώντας σαφές πως δεν πιστεύει πως θα αυξηθούν τα νούμερα του «Πρωινού» με την ένταξη του Γιώργου Λιάγκα σε αυτό.

Για να δούμε, θα πέσει μέσα;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: