Survivor: Επισκεφθήκαμε το υπερπολυτελέστατο κομμωτήριο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και εντυπωσιαστήκαμε..

January 20, 2021

Survivor: Επισκεφθήκαμε το υπερπολυτελέστατο κομμωτήριο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και εντυπωσιαστήκαμε..





Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μεταξύ των σκηνών που παρακολουθήσαν ήταν και η απίστευτη στιγμή όπου η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η νέα δύναμη της ομάδα των Διάσημων, περιποιούνταν τα μαλλιά των συμπαικτών της.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν έφτιαξε μόνο τα μαλλιά της Ελευθερίας και της Άννας Μαρίας αλλά έκανε και κοτσιδάκια στο κεφάλι του Κοψιδά, δείτε εδώ βίντεο. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, γέννημα θρέμμα Ελληνίδα με καταγωγή από την Νιγηρία, μιας και οι δυο της γονείς είχαν έρθει στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος την δεκαετία του ‘80!

Φωτογραφίες από το κομμωτήριο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι







Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πολύ γνωστό κι ένα από τα καλύτερα της Γλυφάδας. Ουκ ολίγες φορές το έχουν επισκεφθεί διάφορα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Να σημειωθεί, επίσης, πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει κερδίσει επάξια και τον τίτλο «Η Γαζέλα της Μυκόνου» καθώς πρόκειται για μία συνεργάτιδά του MykonosLiveTv, με άκρως εντυπωσιακές αναλογίες που… κόβουν την ανάσα και σε κάνω να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αρχικά ήταν να προστεθεί στους Μαχητές αλλά μετά την αδυναμία που έδειξαν στους στίβους μάχης η παραγωγή αποφάσισε να την τοποθετήσει στους Διάσημους. Ωστόσο, σήμερα 18/1 θα την δούμε να ξανά αλλάζει ομάδα αφού θα ανασυγκροτηθούν όλοι οι παίκτες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: