Ελένη Χατζίδου: H κόρη της "τρέλανε" το instagram με τα λικνίσματά της

January 20, 2021

Ελένη Χατζίδου: H κόρη της "τρέλανε" το instagram με τα λικνίσματά της





Ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου ανέβασε στο πιο παιχνιδιάρικο βίντεο με τη μικρή τους.

Ευτυχισμένοι γονείς, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, οι οποίοι θα μοιραστούν συχνά στιγμιότυπα μαζί μας, μέσα από την καθημερινότητα με την κορούλα τους.

To ζευγάρι, τηρεί το lockdown περνώντας αρκετές ώρες εντός σπιτιού, κάνοντας τις απαραίτητες εξόδους.


Η γνωστή τραγουδίστρια βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει και μοιράζεται συχνά την προσωπική της ευτυχία, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

«Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό.Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου.


Η τραγουδίστρια έβγαλε το νέο της κομμάτι «Δεν θα πας πιο πέρα». Φανατική της θαυμάστρια, η μικρή της, η οποία άρχισε να χορεύει το τραγούδι της μαμάς στην κουζίνα του σπιτιού της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε το Ετεοκλής Παύλου στο instagram…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: