«Σείστηκε» στο Survivor η καλύβα των Μαχητών – «Απαξιώ να σου απαντήσω, πέσε για ύπνο»

January 18, 2021

«Σείστηκε» στο Survivor η καλύβα των Μαχητών – «Απαξιώ να σου απαντήσω, πέσε για ύπνο»



Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Νίκος και Σοφία στο Survivor!



Τελειωμό δεν έχουν στο Survivor οι κόντρες και οι αντιπαλότητες ανάμεσα στους Μαχητές καθώς φαίνεται σε κάθε νέο επεισόδιο. Έτσι, όπως έγινε δηλαδή και το βράδυ της Κυριακής μετά το αγώνισμα επάθλου.

Πρωταγωνιστές στη νέα αυτήν κόντρα ήταν η Σοφία και ο Νίκος Μπάρτζης!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι Μαχητές είχαν ξαπλώσει στην καλύβα τους, η Σοφία αρχικά σημείωσε προς τον συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή: «Άκου λίγο James… Όπως κι εσείς έχετε την απαίτηση από εμάς να μη μιλάμε, να μην κάνουμε, εμένα εκείνη την ώρα αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ! Μου έκανες επίθεση χωρίς λόγο, μου λες επειδή μαλώσατε εχτές, λοιπόν για αυτό είσαι έτσι. Πως ήμουν δηλαδή εγώ; Συζητούσαμε, λέγαμε για τον αγώνα, ήταν άστοχη η παρατήρηση που έκανες».

«Πρώτον δεν έχει κανείς απαίτηση να μη μιλάτε, δεν έχει πει ποτέ κάποιος κάτι τέτοιο. Δεύτερον εγώ που ήρθα σήμερα από την κλινική, μου είπαν ότι εχτές έγινε χαμός. Και όταν ήταν ο πόντος αυτός, ο 1-1, που τον είχες χάσει εσύ νομίζω, κάποιος είπε να το παίξουμε έτσι και του απάντησες απότομα» απάντησε με τη σειρά του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εμείς πάμε με πάθος να πάρουμε το παιχνίδι και έχουμε τη Σοφία όλη την ώρα να γκρινιάζει από πίσω» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μπαρτζής. «Απαξιώ να σου απαντήσω γιατί αυτά που θέλω να σου πω, μπορεί να μην τα καταλάβεις κιόλας. Πέσε για ύπνο καλύτερα» αποκρίθηκε άμεσα η Σοφία στον συμπαίκτη της.

Ο Νίκος Μπαρτζής, ωστόσο, αντίο να ακούσει ότι του είπε η Σοφία και… να πέσει για ύπνο, θέλησε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά! «Αυτή η ειρωνεία που πετάς τώρα δεν τιμά ούτε εσένα» τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: