Ντίνος Αυγουστίδης: O γάμος με τη Μαρία Τσομπανάκη, το διαζύγιο και η κορούλα που τον έκανε να χαμογελά ξανά

January 18, 2021



Ο Ντίνος Αυγουστίδης δεν είναι λάτρης του life style και είναι πολύ φειδωλός σε ό,τι αφορά στη ζωή του. Έτσι, δεν ξέρουμε και πολλά για τον ίδιο καθώς όλη η πληροφόρηση στρέφεται γύρω από τον γάμο του με την ομότεχνή του Μαρία Τζομπανάκη και τον μονάκριβο γιο τους.



Της: Έπη Τρίμη

Βέβαια ο ίδιος προχώρησε τη ζωή του και έχει και μια κορούλα τη γλυκιά Αλκυώνη που έκλεισε τα 4 της χρόνια στην οποία ο Ορφέας έχει τρελή αδυναμία.

Ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του τις οποίες και δεν διατυμπανίζει καθώς είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και κρατά τη ζωή του συνειδητά μακριά από δημοσιογράφους, συνεντεύξεις και φλας.

Ο γάμος με τη Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη έχοντας κρατήσει αγαστές σχέσεις λόγω της δικής τους στάσης ζωής και αξιοπρέπειας αλλά και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη. Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς Το γυμνό κορίτσι.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης παντρεύονται στις αρχές του 1985, με τη νύφη να φοράει στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά και να κρατάει, αντί για ανθοδέσμη, μόνο ένα τριαντάφυλλο.Λίγους μήνες μετά, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ο ερχομός του Ορφέα – Ελευθέριου δίνει μεγάλη ευτυχία και χαρά στους δύο γονείς.

Ο γιος τους είχε πει σχετικά: «Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυώνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο».

Στην καραντίνα

Ο Ντίνος Αυγουστίδης στην καραντίνα εθεάθη πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι με μάσκα να κυκλοφορεί στην Αθήνα. Απολαύστε τον.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: