Μαρίνα Παντζοπούλου: Μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα

January 17, 2021

Μαρίνα Παντζοπούλου: Μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα





Δείτε τις τελευταίες φωτογραφιές της Μαρίνας και μάθετε τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την αξιολάτρευτη Μαρίνα που ήρθε και ολοκλήρωσε τη δική τους ευτυχία.
Ήταν Οκτώβριος του 2014, όταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Μενεγάκη είχε αρχίσει να φαίνεται. Αν και η ίδια δεν το είχε επιβεβαιώσει μέχρι να αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη της, ζούσε το θαύμα της μητρότητας -όσο μπορούσε- κρυφά και συζητώντας το μόνο με ανθρώπους από το κοντινό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

29 Μαρτίου 2015
Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο. Στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα. Και να θυμάστε… Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω».

Η καθημερινότητα με τη μικρή Μαρίνα
Η Μαρίνα έχει μεγαλώσει αρκετά. Σε μερικούς μήνες θα γίνει 6 ετών και ο λογαριασμός της μαμάς της όλο και γεμίζει με φωτογραφίες της.
Όπως θα είδατε και στην τελευταία ανάρτηση της αγαπημένης μας Ελένης, το Μαρινάκι είναι ένα αξιολάτρευτο μικρό πλασματάκι που με τα κατορθώματά του ξετρελαίνει τους πάντες γύρω της. Η Ελένη, είχε μιλίσει για κάποια από αυτά μέσα από την εκπομπή της.

Για παράδειγμα είχε πει ποια είναι τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της κόρης της…

Αποκάλυψε ότι είναι μια μικρή σκανδαλιάρα και ότι δεν είναι και τόσο «ήσυχη»: «Εμένα ξέρεις τι μου έκανε σήμερα το πρωί Ελιάνα; Την είχα αγκαλιά, μπαίνω να κάνω ντους… της αρέσουν πολύ τα κραγιόν μου… τρελαίνεται με αυτά… Έχω τρία κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Δε θυμάμαι κανένα από τα κορίτσια μου να ήταν έτσι! Εγώ τα κραγιόν μου τα έχω στο μπάνιο δεν τα χρησιμοποιώ, μόνο εδώ. Παίρνει το βούτυρο κακάο και βάζεις τα χείλια της και παντού, πες μου που το έχει δει, αφού στο σπίτι δεν βάζω στο ορκίζομαι! Βγαίνω από την ντουζιέρα και την έχω στο μπάνιο, τι να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά… μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, το παπούτσι και είχε βάλει και γύρω γύρω από τα χείλη της, μέχρι τη μύτη της μέσα σε πέντε λεπτά…» είπε η Ελένη!
Η αδυναμία που έχει η Μαρίνα στον μπαμπά της
Επίσης η Ελένη πριν ένα χρόνο περίπου είχε πει ότι η Μαρίνα έχει αδυναμία στον πατέρα της, τόση που δεν τους αφήνει να αγκαλιαστούν. «Γιατί εγώ βλέπω τη μικρή. Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους!».

Αυτή η διεκδίκηση ίσως να οφείλεται και στον δυναμισμό που έχει η Μαρίνα. Κάποια στιγμή η Ελένη είχε μιλήσει για τον δυναμισμό που έχει η μικρότερη κόρη της: «Σκέφτομαι τη μικρή μου κόρη, όταν καμιά φορά της βγαίνει όλος ο δυναμισμός και το τσαμπουκαλίκι και λέει «όχι ήταν άδικο…» και λέω «τι με περιμένει, Χριστέ μου; Θα έχω υπομονή μέχρι τότε;» Του Μαρτίου είναι κιόλας» είχε πει η Ελένη.

Πλέον και έχοντας αφήσει την τηλεόραση πίσω, η Ελένη αφιερώνει περισσότερο προσωπικό και ποιοτικό χρόνο στη Μαρινούλα. Απολαμβάνουν βόλτες μαζί, μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, παίζουν με τα παιχνίδια της μικρής και γενικότερα, η Ελένη φροντίζει να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με την μικρότερη κόρη της, έτσι όπως κάνει και έκανε και με τα μεγαλύτερα παιδιά της!

Τι αρέσει στη Μαρίνα να κάνει;
Όπως έχουμε δει και μέσα από τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη, της αρέσει…

…να ζωγραφίζει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


…να κάνει βόλτες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

…να μαγειρεύει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

…να φορά τα ρούχα και τα παπούτσια της μαμάς της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

…να πηγαίνει στο σχολείο


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Δείτε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής Μαρινούλας στη gallery που ακολουθεί:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: