33χρονη έστειλε 65.000 μηνύματα στον άντρα που την απέρριψε μετά το 1ο ραντεβού και τη συνέλαβε η αστυνομία

January 16, 2021Μία γυναίκα αρνήθηκε την ερωτική απόρριψη που δέχθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να του στείλει 6.500 μηνύματα.Γυναίκα αρνήθηκε την ερωτική απόρριψη: Του έστελνε 600 μηνύματα την ημέρα

Τη γνώρισε σε ένα σάιτ γνωριμιών στο διαδίκτυο, αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ. Όλες τους οι συνομιλίες ήταν πάντα εξ’ αποστάσεως. Δεν της υποσχέθηκε ούτε γάμο, ούτε παιδιά, ούτε καν σχέση. Και τότε εκείνη σαν να γύρισε ένας διακόπτης στο άρρωστο μυαλό της, άρχισε να του στέλνει 600 μηνύματα την ημέρα (σύνολο 65.000) και να του γράφει: «Στο πρώτο μας ραντεβού θέλω να κάνω μπάνιο στο αίμα σου και να φορέσω τα μέλη σου», «Μη τυχόν και δεν μου ξαναμιλήσεις, δεν θέλω να γίνω δολοφόνος» κ.α.

Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, η οποία εντόπισε την Ades X από το Φοίνιξ και τη συνέλαβε. Την ώρα της σύλληψης εκείνη κοίταξε τους αστυνομικούς με ορθάνοιχτα μάτια και τους είπε: «Τι περιμένατε; Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα τον παντρευόμουν. Η αγάπη είναι από μόνη της μια υπερβολή…».

Γυναίκα αρνήθηκε την ερωτική απόρριψη: Έκανε διάρρηξη το σπίτι του και έκανε μπάνιο στην μπανιέρα του

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε υλικό και από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχε στο σπίτι του ο άνδρας και διαπιστώθηκε πως όταν έλειπε, η Ades το διέρρηξε και απόλαυσε μόνη της ένα αφρόλουτρο στην μπανιέρα του.

Στην απολογία της είπε: «ο άνδρας αυτός είναι η ίδια μου η ψυχή. Ναι θα παντρευόμασταν. Είχαμε ορίσει μάλιστα και… 3 διαφορετικές ημερομηνίες.» Σε ερώτηση του εισαγγελέα εάν τον βομβάρδιζε με γραπτά μηνύματα στο κινητό, η γυναίκα δεν θέλησε να απαντήσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: