Survivor: Επιστρέφει στην παραλία η Κάτια Ταραμπάνκο;

January 16, 2021

Survivor: Επιστρέφει στην παραλία η Κάτια Ταραμπάνκο;



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 με την Κάτια Ταραμπάνκο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.



Η παίκτρια των Διασήμων του φετινού Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του reality επιβίωσης, το μοντέλο βρέθηκε σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και με τα όσα αποκάλυψε η ίδια, ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Το πλάνο με την Κάτια να καπνίζει στην καλύβα που είδαν πολλοί αλλά λίγοι παρατήρησαν

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής.

Το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN ότι η πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά δεν επιστρέφει ακόμα στην παραλία, αφού πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραμονή της Κάτιας στο παιχνίδι δεν είναι βέβαιη!

Survivor Trailer: “Την Κάτια Την Συνέτριψε Ότι Ήρθε Νέα Βασίλισσα Στο Νησί Μετά Τις 2 Νίκες Μου”

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δε λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Την ίδια ώρα, οι μετοχές της νικήτριας του GNTM 2 ανεβαίνουν, αφού κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι υπάρχουν σκέψεις για να είναι η παρουσιάστρια του επόμενου «My Style Rocks», στη θέση της Κατερίνας Στικούδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: