Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να αποφασίσει μόνο του για τη θρησκεία»

January 16, 2021



Αλεξάνδρα Ούστα: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Pop up». Η ίδια παραχώρησε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Αντίθετα, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Η ίδια μίλησε ανοιχτά στην τηλεόραση του «Alpha» και την Ελληνίδα δημοσιογράφο, προχωρώντας σε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε την απόφαση που πήρε, με τον σύζυγό της. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως οι δύο γονείς δεν θέλουν να βαφτίσουν το παιδί τους. Αναλυτικότερα:



Αλεξάνδρα Ούστα: Όσα ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της

«Όταν πήγα να γεννήσω έπαθα αλλεργία σε ένα φάρμακο και αποκόλληση πλακούντα. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο μαιευτήριο. Λαχταρούσα να κρατήσω τα μωρό στα χέρια μου», ανέφερε σε πρώτη φάση, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Αλεξάνδρα Ούστα: Τι ειπώθηκε στη συνέχεια από την ίδια

«Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Θέλουμε το παιδί να αποφασίσει μόνο του για τη θρησκεία. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι, δεν απορρίπτω τίποτα όμως», επεσήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών της, η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός.

Α. Ούστα: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Pop up»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: