«Δεν πάω γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν»: H τραγουδίστρια που είπε «όχι» στο «Στην υγειά μας»

January 16, 2021

«Δεν πάω γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν»: H τραγουδίστρια που είπε «όχι» στο «Στην υγειά μας»





Νέα βέλη δέχτηκαν μερικές ώρες πριν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σε ανάρτησή της η Μαντώ αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο γύρισμα της εκπομπής στην οποία «κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι» στο οποίο την κάλεσαν μεν, αρνήθηκαν να την πληρώσουν δε.

Η ίδια δεν αναφέρθηκε στο όνομα της εκπομπής, είναι όμως σαφές πως μιλά για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Παπαδόπουλου, στο οποίο σύντομα θα δούμε μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες του ’80 – ’90.


Όπως η Μαντώ υποστήριξε, έχει υπάρξει απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές να αμείβονται, ωστόσο κανείς από τους συναδέλφους της δεν διεκδικεί την αμοιβή του.

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συναδέλφους!

Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα ’80s ’90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν.Ουτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπον οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή», έγραψε η ίδια φανερά οργισμένη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: