Γέννησε στα 66 της και δέχτηκε κατακραυγή, αλλά σήμερα καμαρώνει την κόρη της

January 12, 2021

Γέννησε στα 66 της και δέχτηκε κατακραυγή, αλλά σήμερα καμαρώνει την κόρη της

Η Αndriana Iliescu, είναι μία γυναίκα που πάλεψε σκληρά στη ζωή της και κέρδισε πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και αρκετές χαρές. Ωστόσο, το μεγάλο της όνειρο να γίνει μητέρα, δεν το κατάφερε μέχρι που τελικά συμβιβάστηκε με την ιδέα πως δεν θα αποκτήσει ποτέ δικό της παιδί. Όταν τελικά έμεινε έγκυος στα 65 της χρόνια, δεν το πίστευε!

 

Οι γιατροί την συμβούλευσαν να μην κρατήσει το παιδί, επιμένοντας πως πρόκειται για μία «καταδικασμένη εγκυμοσύνη». Το ίδιο της έλεγαν οι φίλοι και συγγενείς της, αφού θεωρούσαν αφύσικο και εξωφρενικό το γεγονός να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία.

Η Iliescu δεν άκουσε κανέναν και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα μικροσκοπικό αλλά υγιέστατο κοριτσάκι. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού δεν παρουσιάστηκε καμία επιπλοκή, ενώ η σχέση της με την κόρη της εξελίχθηκε σε σχέση βαθιάς αγάπης και εμπιστοσύνης.

Σήμερα, το μικροσκοπικό της κοριτσάκι είναι 15 χρονών και διανύει την εφηβεία του. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, η Iliescu, εκτός από τις πολλές ευτυχισμένες στιγμές που έζησε, συνάντησε και πολλές δυσκολίες. Μεγάλωσε την κόρη της μόνη της ενώ παράλληλα δούλευε για βιοποριστικούς λόγους, φρόντιζε την κόρη της νύχτα και μέρα αφήνοντας στην άκρη την προσωπική και κοινωνική της ζωή ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει τα αρνητικά και κακόβουλα σχόλια γνωστών και αγνώστων.


 

 

 

 


 

Πολλές φορές, μάλιστα, ένιωσε απογοήτευση και στενοχώρια από τα αρνητικά και κοροϊδευτικά σχόλια των άλλων, ενώ η προσωπική της επιλογή να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία κατέληξε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, προκαλώντας βροχή αντιδράσεων και τρομερή κατακραυγή.

Παρόλα αυτά, η Iliescu στήριξε την επιλογή της και μεγάλωσε ένα χαρούμενο και ήρεμο παιδί που δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι η μαμά του ήταν διαφορετική από τις άλλες μαμάδες με οποιονδήποτε τρόπο. Μέχρι που οι συμμαθητές της και οι φίλοι της άρχισαν να τη ρωτάνε για τη «γιαγιά» της.

Ούτε η μικρή, όμως, πτοήθηκε ποτέ από τα σχόλια που δεχόταν από το περιβάλλον της. Πάντα στηρίζει την μητέρα της και όσο περνούσε ο καιρός έκανε τους πάντες να την δουν μέσα από τα δικά της μάτια. Σήμερα, πολλοί φίλοι του κοριτσιού θαυμάζουν την ενέργεια, το θάρρος και την ζωντάνια της μητέρας της, ενώ οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες.

Η Iliescu, στα 81 της χρόνια, έχει πια ένα μόνο όνειρο. Να προλάβει να δει την κόρη της να δημιουργεί τη δική της οικογένεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: