Ο Βαλάντης διαβάζει στους Έλληνες δημόσια το μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην σύντροφος του

January 11, 2021



Ο Βαλάντης διαβάζει στους Έλληνες δημόσια το μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην σύντροφος του

Ο Βαλάντης διάβασε δημόσια το μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην σύντροφος του (video)

Ο Βαλάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up». Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει on κάμερα το μήνυμα που του έστειλε η πρώην σύντροφος του με το οποίο τον χώρισε.

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει κάτι και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου και γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να τη σβήσω τελείως», είπε ο Βαλάντης.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής διάβασε στη κάμερα το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

«Αλίμονο κι αν παραδέχεσαι τους λόγους που σε παράτησα. Δεν έχεις τόσα κότσια. Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θέλεις να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται όλοι μαζί σου επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή, και επειδή έτυχε να κάνεις επιτυχίες μια εποχή, λες και είσαι ο μοναδικός μου το κατάφερε αυτό χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», έγραφε το μήνυμα.

 

Πηγή : espressonews.gr

Διαβάστε επίσης: