Τσιτσιπάς: «Η λύση για την κλιματική αλλαγή είναι να αγοράσεις Tesla»

January 11, 2021

Τσιτσιπάς: «Η λύση για την κλιματική αλλαγή είναι να αγοράσεις Tesla»Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει το «αγαπημένο» πρόσωπο του Twitter το τελευταίο διάστημα.Ολα ξεκίνησαν από την ανάρτηση για τα Harrods τα οποία «πρέπει κάποια να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής που ανάγκασε μέχρι και τον πατέρα του, αλλά και την ομοσπονδία της αντισφαίρισης της Ελλάδα να τον υπερασπιστούν δημόσια.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς βρίσκονταν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς ήταν τα Εμιράτα εδώ και αρκετές εβδομάδες κάνοντας προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα λάβει μέρος.

Τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε ξανά κριτική εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα «QnA» στο twitter. Αρχικά έγραψε: «Εχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλόντας έτσι του εν Ελλάδι και μη θαυμαστές του σε διάλογο.

Οταν κάποιος το ρώτησε χαριτολογόντας «ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή», ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla».

Οπως είναι λογικό η εν λόγω απάντησή του πυροδότησε πλειάδα απαντήσεων στον Τσιτσιπά, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι μια… πανάκριβη λύση για την κλιματική αλλαγή.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αγοράσει Tesla το 2019, λέγοντας μάλιστα τότε πως δεν ξέρει να οδηγεί, όμως το πήρε για όταν θα μάθαινε.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: