Βάσια Τριφύλλη : Συγκινεί η αποκάλυψή της.. «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο»

January 10, 2021

Βάσια Τριφύλλη : Συγκινεί η αποκάλυψή της.. «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο»





Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε ότι ο καρκίνος ήταν η αιτία να μην κάνει δικό της παιδί.

Ο καρκίνος ήταν η αιτία που η Βάσια Τριφύλλη δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί, ωστόσο η Βερόνικα ήρθε στη ζωή της για να την ολοκληρώσει κι ας μην κατάφερε να την υιοθετήσει.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο. Τότε ήμουν 35 χρόνων, ηλικία κατά την οποία μια γυναίκα ονειρεύεται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά», είπε η ηθοποιός στο OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Και πρόσθεσε: «Δεν το πίστεψα ποτέ. Ο άνθρωπος πάντα ζει με την ελπίδα. Έτσι κι εγώ έλεγα πάντα ότι κάτι θα γίνει και θα καταφέρω να γίνω μητέρα. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν η… Βερόνικα».




Και υπογράμμισε η Βάσια Τριφύλλη: «Είχα πει στον εαυτό μου πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και είχα πάρει απόφαση πως αν μου μένει λίγος καιρός για να ζήσω, θα τον ζήσω. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά συνέβαιναν σε μια περίοδο που γνώρισα μεγάλη επιτυχία και είχα τόσο πολλή δουλειά, που δεν προλάβαινα ούτε να σκεφτώ ότι έχω πρόβλημα. Με θυμάμαι να λιποθυμώ από την κούραση και την εξάντληση στο Ραντεβού στα τυφλά και να σηκώνομαι να συνεχίζω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Διότι την εποχή του παιχνιδιού η αρρώστια ήταν στο φόρτε της και έκανα ακτινοβολίες για να την αντιμετωπίσω.

Οι ακτινοβολίες φέρνουν τρομερή κόπωση γιατί σου παίρνουν όλη την ενέργεια. Με θυμάμαι λοιπόν να λέω στους συνεργάτες μου, όταν ένιωθα ότι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, «εγώ τώρα θα λιποθυμήσω για λίγο, αλλά θα συνέλθω μετά»».

Πριν από τα 35 της χρόνια, η Βάσια Τριφύλλη είχε μείνει δύο φορές έγκυος. Τη μία φορά έκανε άμβλωση, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες ώστε να φέρει ένα παιδί στον κόσμο και την άλλη απέβαλε: «Δεν το μετάνιωσα. Δούλευα ασταμάτητα εκείνα τα χρόνια, δεν προλάβαινα ούτε να επεξεργαστώ αυτό που μου συνέβαινε».

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία της στέρησε τη χαρά να κάνει δικό της παιδί.


Ο καρκίνος ήταν η αιτία που η Βάσια Τριφύλλη δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί,

ωστόσο η Βερόνικα ήρθε στη ζωή της για να την ολοκληρώσει κι ας μην κατάφερε να την υιοθετήσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: