Survivor 2021 : Αυτά τα χρήματα πήρε σε 2 εβδομάδες μόνο στο παιχνίδι η Αγγελική Λάμπρη…

January 9, 2021

Survivor 2021 : Αυτά τα χρήματα πήρε σε 2 εβδομάδες μόνο στο παιχνίδι η Αγγελική Λάμπρη…





Αν παλεύετε για το βασικό μισθό καλό είναι να μην ανοίξετε αυτό το κείμενο…
Νιώθετε, ότι δουλεύετε πολύ για να καταφέρετε να πάρετε έστω το βασικό μισθό; Καλό είναι να μη συνεχίσετε σε αυτό το κείμενο, καθώς θα συμπεράνετε πως, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία εργαζομένων, η Αγγελική Λάμπρη έχει πάρει σε δύο εβδομάδες στο Survivor περισσότερα χρήματα από εκείνα, που πασχίζετε έναν χρόνο, για να αποκτήσετε.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, μην έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα και, αν κρίνουμε από διαμαρτυρίες συμπαικτών της, με αποκορύφωμα τις διαμαρτυρίες της Κάτιας για τις… φωνές πουλιών στις 7:30 το πρωί, ούτε και την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά στην παραλία, αν και έκανε τις φιλίες της, με καλύτερη αυτή με τον Περικλή Κονδυλάτο, που δάκρυσε μαζί με άλλους Διάσημους στο άκουσμα της αποχώρησής της.

Στην επιστροφή στην Ελλάδα, όμως, η «Αγγέλα» θα έχει ήδη λάβει ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα έκανε έναν εργαζόμενο του βασικού μισθού να… τραβά τα μαλλιά του, που παλεύει έναν χρόνο, για να πάρει αυτά, που είχε τη δυνατότητα να «καθαρίσει» εκείνη μέσα σε διάστημα λιγότερο του μήνα.


Survivor 4: Αυτά τα χρήματα πήρε σε 2 εβδομάδες η Αγγελική Λάμπρη
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στην Φωλιά του Κου Κου», η Λάμπρη έπαιρνε 5.500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ώστε να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Αναγάγοντάς το στις δύο εβδομάδες παρουσίας της, συμπεραίνουμε πως πήρε στο σύνολο 11.000 ευρώ, με το βασικό μισθό σε καθαρό εισόδημα για το 2021 (από 700 ευρώ μικτά), χωρίς δώρα, να κυμαίνεται στα 7.200 ευρώ.

Και δε γίνεται να μην πραγματοποιηθεί αυτή η σύγκριση, όταν ένας άνθρωπος που παλεύει για αυτά τα 7.200 ευρώ τον χρόνο διατρέχει το δικό του… Survivor στην καθημερινότητά του σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό, από όσο ενδεχομένως το έζησε η ηθοποιός.


Υπάρχουν, βέβαια, και χειρότερα, αφού πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του ριάλιτι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παίκτρια, δηλαδή, που διαγωνίζεται ως μία εκ των χειρότερων στην ιστορία του Survivor, λαμβάνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα, που σημαίνει σχεδόν τα ίδια με το βασικό μισθό σε έναν 12 μήνες.

Αν ψάχνετε, λοιπόν, λύση στο πρόβλημά σας, γίνετε τουλάχιστον Μαχητής του Survivor. Κάτι θα καταφέρετε, είτε σε απολαβές είτε σε δημοσιότητα και ενδεχόμενες μετέπειτα απολαβές…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: