Ανθή Σαλαγκούδη: Ο υπουργός μπαμπάς, ο χωρισμός με τον Τζώνυ Καλημέρη και τα 6.5000€ τη βδομάδα στο Survivor

January 7, 2021



Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι 36 ετών και είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Της: Έπη Τρίμη

Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα “Μακεδονία” και τα περιοδικά του Ομίλου
Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.

Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή»
Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Ο χωρισμός με τον Τζώνυ Καλημέρη

Ο χωρισμός τους ήταν τόσο αθόρυβος όσο και το ξεκίνημα της σχέσης τους. Το ζευγάρι ήταν αγαπημένο ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ η παρουσιάστρια είχε μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε το χωρισμό τους – ο οποίος, σημειωτέον, συζητήθηκε ιδιαίτερα στη σόου – μπιζ;

Η παρουσιάστρια μετά το καλοκαίρι μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της. Αιτία χωρισμού φέρεται να είναι η διαφορετική φάση ζωής στην οποία βρίσκονται. Εκείνος έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και έχοντας δημιουργήσει οικογένεια και με δύο γάμους στο ενεργητικό του δεν ήταν πρόθυμος να προβεί σε έναν ακόμα γάμο αλλά και να κάνει κι άλλα παιδιά ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao.

H φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα

Τον Μάρτιο το περιοδικό Hello άφηνε υπόνοιες για ερωτική σχέση μεταξύ τη; Ανθής Σαλαγκούδη και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής  θέλησε στη συνέχεια να αποκαταστήσει την αλήθεια με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, έκανε ένα story με το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που φιλοξενούνται οι paparazzi φωτογραφίες του ίδιου και της δημοσιογράφου, διευκρινίζοντας ότι είναι απλώς φίλοι.

Ειδικότερα έγραψε:
«Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι».

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Η συμμετοχή στο Survivor

Η γοητευτική δημοσιογράφος,  Ανθή Σαλαγκούδη σύμφωνα με δηλώσεις της, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ώστε «να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ που έχει κάνει μέχρι σήμερα».

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ.

Πηγές: In.gr | youweekly.gr | Ciao |Instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: