ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου [ΦΩΤΟΣ]

January 5, 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου [ΦΩΤΟΣ]Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου μέσα σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου.Σημαντικά τεκμήρια βρέθηκαν που οδήγησαν στον εντοπισμό του άτυχου 26χρονου μετά από εντατικές έρευνες που πραγματοποιηθήκαν στη Λεμεσό.

Στο κόκκινο είχε φτάσει η αγωνία για την τύχη του, με τη σημερινή να είναι η έκτη ημέρα, που αγνοείτο, με την οικογένειά του να απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Τις τελευταίες μέρες έφτασαν αρκετές πληροφορίες στην οικογένεια από πολίτες οι οποίοι ανέφεραν πως είχαν δει τον Αδάμο, ωστόσο όταν οι συγγενείς ή και η Αστυνομία έσπευδαν στο σημείο που υποδείχθηκε, δεν τον εντόπιζαν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 πρόσωπο από την οικογένεια του νεαρού Αδάμου, το τελευταίο διάστημα διέμενε μόνος του, ενώ πιθανολογείται ότι έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού το αυτοκίνητο του βρίσκεται σταθμευμένο στην οικία του.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του ήταν την Τετάρτη το βράδυ, και της ανέφερε ότι ήταν καλά και ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: