Γιώργος Χρανιώτης: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για τον ηθοποιό. Η απώλεια και το πρώτο μήνυμα

January 5, 2021

Γιώργος Χρανιώτης: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για τον ηθοποιό. Η απώλεια και το πρώτο μήνυμα





Γιώργος Χρανιώτης: Η ανάρτηση του ηθοποιού και οι δύσκολες ώρες.

Με τον πιο άσχημο τρόπο πέρασε τη φετινή Πρωτοχρονιά, ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τον πατέρα του, κάτι το οποίο ανακοίνωσε δημοσίως ο ίδιος, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατό του.

Δημοσιεύοντας δυο παιδικές του φωτογραφίες μαζί με τον πατέρα του, ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε το πολυαγαπημένο του πρόσωπο και μέσα από το instagram.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε ο ηθοποιός.

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν με έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου… Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)».

Δείτε τις φωτογραφίες…


Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό.




Ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση μέσω instagram.

Αυτή είναι η πρώτη φωτό που δημοσίευσε από τα παιδικά χρόνια με τον πατέρα του.

Και αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: