Larry King: O παρουσιαστής-θρύλος στο νοσοκομείο παλεύει, με τον κoρoνoϊό

January 4, 2021

Larry King: O παρουσιαστής-θρύλος στο νοσοκομείο παλεύει, με τον κoρoνoϊό





Άλλη μία μάχη για τη ζωή του, ίσως την πιο δύσκολη, καλείται να δώσει ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Larry King ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο παρουσιαστής θρύλος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2017, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, είχε γίνει γνωστό ότι έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα ενώ τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική. Την ίδια χρονιά υπέστη εγκεφαλικό ενώ τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον φονικό ιό.

«Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής», δήλωσε χθες άνθρωπος που βρίσκεται στην οικογένεια του Larry King στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RT, όπου ο 87χρονος Κινγκ φιλοξενεί τη δική του εκπομπή Politicking, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.

Ο διάσημος παρουσιαστής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες κι όλοι ελπίζουν πως ο ίδιος θα καταφέρει να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη.


Να υπενθυμίσουμε ότι τα χτυπήματα της μοίρας υπήρξαν σκληρά για τον διάσημο παρουσιαστή αφού προσφάτως έφυγαν από τη ζωή τα δύο από τα πέντε παιδιά του.

Με τη δική μας Μαρία Μενούνος.

Πρόσεχε πολύ ώστε να προστατεύεται από τον κορονοϊό.


Είναι 87 ετών.

Όλοι οι φαν του ελπίζουν πως θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: