Λάκης Γαβαλάς: Η φωτογραφία έξω από το αστυνομικό τμήμα και το ξέσπασμα

January 2, 2021

Λάκης Γαβαλάς: Η φωτογραφία έξω από το αστυνομικό τμήμα και το ξέσπασμα

Ο Λάκης Γαβαλάς αποφυλακίστηκε πριν οκτώ χρόνια από τη φυλακή, αλλά συνεχίζει να δίνει το «παρώ» μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Και χθες, λοιπόν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο σχεδιαστής πήγε στην αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο θέλησε να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο-ξέσπασμα για την κατάσταση που βιώνει.

«Καλησπέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή χρονιά γεμάτη χαρές αγάπες ελπίδες για καλυτέρευση… Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής…
Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή, να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω..
Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν;
Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι Γύφτοι; Τι την κάνουν?
Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα;
Μήπως έπρεπε και εγώ να είμαι Dubai , έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???
Όχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί η οπουδήποτε, μ ‘έμενα τον μπλόκα τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρόλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…
Δυστυχώς ούτε Άραβας έστω για δείγμα ανταλλαγής…

Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρέμο, η Βανδή θα γίνει φίλη με τη Βίσση, η Δανάη Μπάρκα θα είναι άνετη και τελικά στο survivor θα κάνουν εμετό μ ‘αυτά που τρώνε και όχι μ ‘αυτά που βλέπουν…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: