14 υπέροχα γυναικεία κουρέματα: Οι κορυφαίες τάσεις σε κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά για το 2021

January 2, 2021Τα γυναικεία κουρέματα για το 2021 που έχουν γίνει τάσεις της μόδας, θα σας ξετρελάνουν και σίγουρα θα ωθήσουν να πάρετε την απόφαση να κάνετε μία ανανέωση στο στιλ σας.Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια ανανέωση. Ιδιαίτερα με τις δυσκολίες που μας επιφύλασσε το 2020, οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία μας είναι καλοδεχούμενο.

Δείτε τις προτάσεις των ειδικών για κάθε μήκος μαλλιών και επιλέξτε το ιδανικό hairstyle για τη νέα χρονιά!

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Καρέ με έντονο τελείωμα ή layers

Τα bob κουρέματα της χρονιάς έχουν κυρίως έντονο – ίσιο τελείωμα και είναι πιο κλασσικά. Δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά με χωρίστρα στη μέση, όσο και με μια πλάγια. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με αφέλειες ή φράντζα δημιουργώντας έτσι ένα πιο ενδιαφέρον look.

Εξίσου τάση θα είναι όμως και το blunt bob με ελαφριές μύτες που δίνει περισσότερο όγκο και κίνηση. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για μαλλιά με λεπτή τρίχα που χρειάζονται περισσότερο όγκο για να αναδειχθούν. Δεν έχει τόσο έντονες γωνίες και το τελικό χτένισμα είναι πιο μαλακό σε όψη.

Και τα δυο αυτά γυναικεία καρέ κουρέματα ταιριάζουν απόλυτα και σε ίσια, αλλά και σε σγουρά μαλλιά.

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα καρέ όπως το ασύμμετρο ή το A-line, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Απλά οι τάσεις για το 2021 στα γυναικεία κουρέματα είναι περισσότερο τα αυστηρά ή με μύτες blunt bob.

Μακρύ καρέ

Τα μαλλιά λίγο πάνω από τον ώμο, αλλά και κυρίως αυτά που φτάνουν λίγο κάτω από αυτόν, τα λεγόμενα μεσαία κουρέματα, θα αποτελέσουν ακόμη μια όμορφη πρόταση για όσες γυναίκες θέλουν λίγο πιο μακρύ μήκος από το κλασικό bob.

Με το μακρύ καρέ να κυριαρχεί και το 2021, οι επιλογές για όμορφα χτενίσματα είναι πολλές. Πρόκειται για γυναικεία κουρέματα που είναι εύκολα διαχειρίσιμα και μπορούν να δείχνουν εκπληκτικά τόσο κάτω, όσο και πιασμένα ψηλά.

Δοκιμάστε λοιπόν ένα μακρύ καρέ με μύτες, ασύμμετρο ή φιλαριστό και αποκτήστε ένα trendy και chic κούρεμα.

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες με έμφαση στις curtain bangs

Οι αφέλειες αποτελούν μια λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ακόμη και το πιο απλό κούρεμα.

Πρόκειται για μια πρόταση ανανέωσης των μαλλιών που δεν χρειάζεται απαραίτητα να κοντύνει το υπόλοιπο μήκος τους.

Φέτος την τιμητική τους θα έχουν οι πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες. Εκείνες βέβαια που θα ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο είναι οι λεγόμενες curtain bangs, δηλαδή αυτές που χωρίζονται στη μέση και μοιράζονται δεξιά και αριστερά του μετώπου.

Και όσον αφορά το ποιες δεν θα δούμε στην κορυφή των επιλογών για φέτος, αυτές είναι οι κοντές, οι πλάγιες και οι ασύμμετρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις επιλέξετε αν σας αρέσουν.

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Pixie αγορέ

Τα πολύ κοντά γυναικεία κουρέματα έχουν έρθει για να μείνουν στις top επιλογές μας. Αν και για πολλές γυναίκες δεν είναι εύκολο να τολμήσουν ένα τόσο κοντό μήκος, το τελικό look είναι εξαιρετικά στυλάτο και κομψό!

Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα πολύ κοντό pixie, είτε για κάποιο φιλαριστό, το γυναικείο αυτό κούρεμα θα είναι must για το 2021. Το σχέδιο βέβαια που θα ξεχωρίσει είναι τα ’60s style.

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Απλό φιλάρισμα, αλλά και πολύ έντονο τύπου σύγχρονου Mullet

Τα shaggy γυναικεία κουρέματα θα είναι μεγάλη τάση για το 2021, ασχέτως με το μήκος των μαλλιών που θα επιλέξετε.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η επιστροφή των mullet. Πρόκειται για ένα κούρεμα της δεκαετίας των ’90s με πολύ κοντό μήκος μπροστά και στα πλάγια και πιο μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μπορεί στην πρώτη ιδέα της επιστροφής αυτού του χτενίσματος να απορήσατε, αλλά το mullet της σεζόν είναι επηρεασμένο και από τα γενικότερα κουρέματα της εποχής, κάνοντας το λιγότερο εξεζητημένο.

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Φυσικά ή έντονα σγουρά μαλλιά

Τα γυναικεία κουρέματα με σγουρά μαλλιά θα είναι must και το 2021. Και μάλιστα όσο πιο μεγάλες είναι οι μπούκλες, τόσο πιο μοντέρνα θα είναι.

Επομένως, ξεχάστε για φέτος το σίδερο και τις ισιωτικές μεθόδους, όπως η θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά, και επενδύστε στα φυσικά σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Γυναικεία κουρέματα για το 2021: Μακριά μαλλιά με ελαφριές μύτες

Για όσες λατρεύουν τα μακριά μαλλιά και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, η φετινή χρονιά θέλει τις απαλές – ανεπαίσθητες μύτες να αποτελούν τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει το κούρεμα τους.

Πρόκειται για ένα στυλ κουρέματος που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και έχει την ικανότητα να αραιώνει το χτένισμα, μειώνοντας το βάρος τους. Παράλληλα προσθέτει κίνηση και όμορφη όψη στα μακριά μαλλιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: