Νίκος Ξανθόπουλος: Τα έχει παρατήσει όλα, έγινε αγρότης και ζει σε έναν παράδεισο δίπλα απ’ την Αθήνα

January 1, 2021



Νίκος Ξανθόπουλος: Τα έχει παρατήσει όλα, έγινε αγρότης και ζει σε έναν παράδεισο δίπλα απ’ την Αθήνα

Νίκος Ξανθόπουλος: Ο Έλληνας ηθοποιός έχει αφήσει εδώ και πολλά χρόνια την υποκριτική, επιλέγοντας να γίνει αγρότης. Ο ίδιος έχει επιλέξει να αποσυρθεί στο κτήμα του. Μάλιστα, φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τη ζωή του, η οποία είναι ήρεμη και παράλληλα βρίσκεται κοντά στη φύση.

Το “παιδί του λαού” όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί το κοινό, εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Βιώνει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Βρίσκεται κοντά στη φύση, σαν αληθινός αγρότης.

Νίκος Ξανθόπουλος: Η μεγάλη απόφαση του Έλληνα ηθοποιού

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πριν από αρκετά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει την όμορφη και απόμερη βίλα του στη Φιλοθέη και να αγοράσει μία αρκετά μεγάλη έκταση στην εξοχή στα περίχωρα της Αττικής όπου και θα δημιουργούσε τον επίγειο παράδεισό του.

Και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πλέον απολαμβάνει τους κόπους μιας ζωής, μαζί φυσικά με τη σύζυγό του Εριφύλη. Φυσικά η καλύτερή του είναι όταν τον επισκέπτονται τα παιδιά και τα εγγόνια του που είναι και η μεγαλύτερη ευτυχία του.

Εν μέσω κορονοϊού, φυσικά και νιώθει μία μεγαλύτερη σιγουριά στην απομόνωση όπου βρίσκεται με τη σύζυγό του. Ο ίδιος χάνεται μέσα στο κτήμα του, ασχολείται με τα δέντρα και τα λουλούδια που έχει φυτέψει με τη γυναίκα του και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα τον επισκεφτούν οι δικοί του άνθρωποι για να καθίσουν, όπως παλιά, όλοι μαζί γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Ν. Ξανθόπουλος: Ακολουθούν κι άλλες υπέροχες φωτογραφίες από το κτήμα του

Ο ίδιος ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό του θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους του τις πιο όμορφες γωνιές του.

Πηγή : spoilers

Διαβάστε επίσης: