Τρελό γέλιο! Η Σοφία Μουτίδου δίνει σωστές οδηγίες χρήσης της μάσκας (vid)

May 13, 2020

Τρελό γέλιο! Η Σοφία Μουτίδου δίνει σωστές οδηγίες χρήσης της μάσκας (vid)


διαφ.
Η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να δίνει τις σωστές οδηγίες χρήσης της μάσκας, με τον δικό της όμως τρόπο, σχολιάζοντας ου...

Η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να δίνει τις σωστές οδηγίες χρήσης της μάσκας, με τον δικό της όμως τρόπο, σχολιάζοντας ουσιαστικά αυτά που βλέπει στο δρόμο.Η Σοφία Μουτίδου, με γερή δόση χιούμορ, φόρεσε μέχρι και κραγιόν για να μας πει τι είδους προϊόν πρέπει να βάζουμε στα χείλη μας προκειμένου να μη λερώνεται η μάσκα.Ανέφερε επίσης τι πρέπει να γίνεται κάθε φορά που κάποιος θέλει να φάει ή έχει τζατζίκι στο στόμα του.

Όπως θα καταλάβετε, μέσα από αυτό το βίντεο, η ηθοποιός έχει τρελή διάθεση για… τρολάρισμα! Κάτι που συνηθίζει εδώ και καιρό, γεγονός που αρέσει σε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της κίνηση καθώς γνωρίζουν ότι η Σοφία Μουτίδου διαθέτει εκλεπτυσμένο χιούμορ και αντιμετωπίζει κάθε τι στη ζωή με καλή διάθεση και θετική ενέργεια.


Απόσπασμα από το βίντεό της προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και οι παρουσιαστές έσκασαν στα γέλια.

Δείτε το εδώ:

Πηγή: Gossip-tv.gr