Καιρός: Τι δείχνει η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για Κυριακή Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρα (videos)


Καιρός: Τι δείχνει η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για Κυριακή Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρα (videos)


διαφ.
Με τάσεις να μας τα... χαλάσει εμφανίζεται ο καιρός για το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας... Τι δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά καιρικά μοντ...

Με τάσεις να μας τα… χαλάσει εμφανίζεται ο καιρός για το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας… Τι δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα.

Με… άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ετοιμάζεται -σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία- να μπει ο Μάρτης, καθώς το καιρικό μοντέλο GFS «βλέπει» κακοκαιρία για την επόμενη Κυριακή της Αποκριάς και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά δείχνει σήμερα η μακροπρόθεσμη τάση για το επόμενο Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα και μένει να δούμε τα επόμενα 24ωρα, αν θα επιμείνει το καιρικό μοντέλο σε αυτή την καταγραφή της σημερινής τάσης ή θα την μετατοπίσει για… αργότερα.

Με δεδομένη, πάντως, την καλοκαιρία που θα επικρατήσει από τη Δευτέρα και για αρκετές ημέρες και τη φετινή περιοδικότητα εμφάνισης κακοκαιριών ανά 6-7 24ωρα, είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί η σημερινή τάση.

Δείτε, λοιπόν, στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη πώς καταγράφεται καρέ – καρέ η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα μέχρι και τις 6 Μαρτίου:

Ακολουθεί ο προγνωστικός χάρτης με την κίνηση των αερίων μαζών, που φέρνει και πτώση θερμοκρασίας το επόμενο Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.


Πηγή