Επαιξε μισό ευρώ σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοίχημα… Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε!!!


Επαιξε μισό ευρώ σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοίχημα… Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε!!!


διαφ.
Επαιξε μισό ευρώ σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοίχημα... Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε!!!Τίναξε το... ταμείο στον αέρα παίζοντας μόλις 50 λεπτά του ευρώ σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοί...

Τίναξε το… ταμείο στον αέρα παίζοντας μόλις 50 λεπτά του ευρώ σε 15 αγώνες στο Πάμε Στοίχημα…

Παίκτης του Πάμε Στοίχημα δοκίμασε την τύχη του ποντάροντας σε 15 (!) αγώνες να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες και εκείνη του χαμογέλασε διάπλατα…

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιανουάριο του 2020 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 73 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε το στοίχημα «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» σε 15 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, της Αργεντινής, του Μεξικού και της Πορτογαλίας, την Τσάμπιονσιπ, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μεξικού, την τρίτη κατηγορία της Αργεντινής και της Γαλλίας και με 0,50 ευρώ κέρδισε 8.893,84 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) εννέα νικητές, δύο από την Αθήνα, τη Νίκαια και το Μαρκόπουλο και ένας από τη Μυτιλήνη, τον Χολαργό και τη Μεταμόρφωση, κέρδισαν από 4.896,25 ευρώ.


Πηγή