Δημήτρης Μαχαίρας: Η πρώτη φωτογραφία του "Διονυσάκη" από τα γυρίσματα του νέου "Καφέ της Χαράς"


Δημήτρης Μαχαίρας: Η πρώτη φωτογραφία του "Διονυσάκη" από τα γυρίσματα του νέου "Καφέ της Χαράς"


διαφ.

Το 2003 ο άτακτος «Διονυσάκης», ο κολλητός φίλος του «Μπίλυ»-και μόνιμα ερωτευμένος με τη Ματούλα-στο «Καφέ της Χαράς» μπήκε στην καθημερινότητα μας.

Ο «Διονυσάκης», κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας, ετοιμάζεται για το μεγάλο come back, καθώς το νέο «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στις 31 Δεκεμβρίου με ένα ολοκαίνουργια επεισόδια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και στο Instagram είδαμε την πρώτη φωτογραφία του «Διοσυσάκη», ο οποίος φαίνεται πως είχε κοινή σκηνή με τον «Μανωλάκη» και τη νέα γιατρό του χωριού.

Το Καφέ της Χαράς – ΥπόθεσηΑπό την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου!

πηγη: fthis.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...