Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι μια πανέμορφη γριούλα 80 ετών, απλά δεν μου φαίνεται»

July 2, 2022

Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι μια πανέμορφη γριούλα 80 ετών, απλά δεν μου φαίνεται»



Είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Έχει καταγωγή από τον Πόντο. Η μητέρα της με όνομα Δόμνα γεννήθηκε στο Μπακού. Ο πατέρας της Χαρίλαος, γεννήθηκε στο Αικατερινεντάρ.



Μάρθα Καραγιάννη: Το ξεκίνημα της καριέρας της

Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή, συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου (μαζί με την Ελένη Προκοπίου).

Αφοπλιστική, αυθόρμητη και ειλικρινής είναι τρία χαρακτηριστικά της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έδωσε μία νέα συνέντευξη μετά από έξι χρόνια. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την ηλικία της. «Είμαι μια πανέμορφη γριούλα.

Μάρθα Καραγιάννη: Ποια είναι η ηλικία της ηθοποιού

Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια δεν μου φαίνονται, αλλά δεν τα έκρυψα ποτέ. Είμαι 80 ετών, αλλά δεν μου φαίνονται» αναφέρει η ίδια και συνεχίζει γελώντας: «Με εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν παθαίνεις σοκ. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν τρομάζω. Νομίζω ότι γερνάω όμορφα. Λέω στον εαυτό μου “μια χαρά είσαι, Μάρθα, για την ηλικία σου”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: