Νέα κτηνωδία: Άνθρωποι απαγχόνισαν σκυλίτσα στην Κρήτη


Νέα κτηνωδία: Άνθρωποι απαγχόνισαν σκυλίτσα στην Κρήτη


διαφ.

 

Μία μητέρα με τα παιδιά της αντίκρισαν τη σκυλίτσα τους απαγχονισμένη σε δέντρο – Το άτυχο σκυλάκι περιφερόταν μέχρι πριν τρία χρόνια στους δρόμους και είχε υιοθετηθεί από την οικογένεια

Μία ακόμη σοκαριστική υπόθεση άγριου βασανισμού και δολοφονίας σκυλιού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, μία μητέρα με τα παιδιά της αντίκρισαν τη σκυλίτσα τους απαγχονισμένη σε δέντρο, στο κτήμα της οικογένειας στο Καστέλι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης πήδηξε το φράκτη και πέρασε στο εσωτερικό του χώρου με μόνο στόχο να δολοφονήσει το άτυχο τετράποδο, καθώς δεν εντοπίστηκε καμία ζημιά ή κλοπή.

Η άτυχη σκυλίτσα ήταν πολύ φιλική και μικρόσωμη και φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεφύγει από το δολοφόνο της.

Η Λούση κυκλοφορούσε ελεύθερη στο κτήμα και βρέθηκε κρεμασμένη από το λουράκι του με την αλυσίδα που χρησιμοποιούσε η κηδεμόνας της όση ώρα παρέμενε ανοικτή η πόρτα για τις ανάγκες των αγροτικών εργασιών.

Η ιστορία της άτυχης Λούση είναι ακόμη πιο τραγική, καθώς πρόκειται για ένα πρώην αδέσποτο και κακοποιημένο σκυλάκι το οποίο ζούσε στο Καστέλι. Το άτυχο ζωάκι περιφερόταν μέχρι πριν από τρία χρόνια έξω από το ΚέντρΥγείας όμως είχε γίνει κόκκινο πανί για τους περιοίκους που την έδιωχναν και την κλωτσούσαν.

Οι περιπέτειές της άγγιξαν την καρδιά της 49χρονης γυναίκας και των παιδιών της, όπως μας εξηγεί η ίδια.

Η οικογένεια που είχε κλονιστεί από την απώλεια του πατέρα των παιδιών, αγκάλιασε τη σκυλίτσα και την πήρε κοντά της για να την προστατέψει. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια φρικαλέα πράξη αντεκδίκησης με θύμα το άτυχο ζώο το οποίο βασανίστηκε απάνθρωπα.

Το τοπικό αστυνομικό Τμήμα διενεργεί έρευνα για το περιστατικό εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του δράστη.

Προσοχή, σκληρή εικόνα:

[alfavita.gr]

 


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...