Το τερμάτισε: Η φωτό-απάντηση του Χατζηνικολάου στην «Καθημερινή»


Το τερμάτισε: Η φωτό-απάντηση του Χατζηνικολάου στην «Καθημερινή»


διαφ.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατηγορήθηκε για τις ερωτήσεις που δεν έκανε στον πρωθυπουργό, ενώ η «Καθημερινή» με ένα καυστικό σκίτσο της τον έδειχνε να γλείφει το χέρι του κ. Μητσοτάκη.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου υπήρξε άμεση και οργισμένη. Με ένα tweet (το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε) έβαλε το γνωστό κουίζ που φωτογράφιζε τον Αλέξη Παπαχελά.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των τριών σκιτσογράφων της «Καθημερινής» οι οποίοι απάντησαν στον Χατζηνικολάου (χωρίς να τον κατονομάζουν) λέγοντας ότι δεν παίρνουν εντολές από κανέναν διευθυντή της εφημερίδας και το πρόβλημα το έχει αυτός που δεν δέχεται τη σάτιρα.

Και ενώ νομίζαμε ότι κόντρα ήταν και πέρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε με μια αινιγματική ανάρτηση στο ίνσταγκραμ που οι περισσότεροι ερμηνεύουν ως απάντησή του στην «Καθημερινή».Τι έκανε; Ανέβασε μια… λίγο διαφορετική απ’ τα συνηθισμένα φωτογραφία του με λεζάντα: «Απορώ… Τόσο πολύ μας φοβούνται;». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Απορώ… Τόσο πολύ μας φοβούνται;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou) στις

πηγη: dailymedia.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...