Μωρό γεννήθηκε με βλεφαρίδες τόσο μακριές και πυκνές σαν ψεύτικες!

May 1, 2021

Μωρό γεννήθηκε με βλεφαρίδες τόσο μακριές και πυκνές σαν ψεύτικες!



Μωρό γεννήθηκε με βλεφαρίδες τόσο μακριές και πυκνές σαν ψεύτικες!



Όλα τα μωράκια του κόσμου είναι όμορφα ωστόσο, κάποια γεννιούνται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνει ακόμα πιο αξιολάτρευτα. Στην περίπτωση αυτής της πανέμορφης μικρούλας αυτό είναι οι πυκνές και μακριές της βλεφαρίδες.

Η Katie Norton ανεβάζει συχνά βιντεάκια με την 1 έτους κόρη της Madelyn στο Tik Tok, τα οποία έχουν τεράστια απήχηση. Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται από τις απίστευτα μακριές και πυκνές βλεφαρίδες του παιδιού, ενώ μερικές γυναίκες παραδέχονται ακόμη  ότι «ζηλεύουν» και θέλουν να της τις «κλέψουν».

Αρκετοί χρήστες ωστόσο, υποστήριξαν ότι η μαμά έχει βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες στο μικρό της κάτι που δίχασε.

Η μητέρα σχεδόν αμέσως προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο δείχνει να καθαρίζει το πρόσωπο της κόρης με προϊόν ντεμακιγιάζ, προκειμένου να λύσει απορίες. Όπως φαίνεται οι τέλειες βλεφαρίδες είναι δικές της!

@madelynsmomma Reply to @kylemarisaroth My daughter has no glue/makeup/serum on her eyes/face…. She’s just blessed, so ????????‍♀️???? ##eyelashes ##lashes ##foryoupage♬ Pure Imagination – Kathleen

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια άτομα έχουν παρακολουθήσει το βίντεο TikTok, με το οποίο συγκεντρώνει περισσότερες από 477.000 επισημάνσεις «μου αρέσει» και χιλιάδες απαντήσεις. Μια κυρία μάλιστα της έγραψε «Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!». Ένα σχόλιο με το οποίο συμφωνούμε και επαυξάνουμε!

Πηγή : mama365.gr

Διαβάστε επίσης: