Η Ιωάννα Μπέλλα πίσω απ’ τις κάμερες: Όσα αποκαλύφθηκαν για την audition της στο GNTM έναν χρόνο μετά


Η Ιωάννα Μπέλλα πίσω απ’ τις κάμερες: Όσα αποκαλύφθηκαν για την audition της στο GNTM έναν χρόνο μετά


διαφ.

 Ένας χρόνος πέρασε από την audition της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM, που αποτέλεσε και την πιο προβεβλημένη στο YouTube όλον αυτόν τον καιρό.

Η ίδια απορρίφθηκε λόγω των παρεμβάσεων στο πρόσωπο και το σώμα της, με τη Γαρυφαλλιά του GNTM να αποκαλύπτει σήμερα τι συνέβη στα παρασκήνια.

Όπως είπε στην εκπομπή «Happy Day» όπου βρέθηκε καλεσμένη, οι δυο τους ήταν μαζί στην audition, με τα υπόλοιπα κορίτσια που είχαν πάει να διαγωνιστούν να καταλαβαίνουν πως… κάτι δεν πήγαινε καλά με την εμφάνισή της. Επίσης, αποκάλυψε πως τα κλάμματά της συνεχίστηκαν και off camera, καθώς η Μπέλλα εξακολουθούσε να παραπονιέται στα παρασκήνια, μέχρι τη στιγμή που έφυγε.Θεωρούσε, άλλωστε, τον εαυτό της φαβορί.

Η Ιωάννα Μπέλλα πίσω απ

«Εγώ ήμουν στην οντισιόν με την Ιωάννα Μπέλλα. Όταν την έκοψαν απόρησα, περίμενα πως θα περάσει. Έφυγε κλαμμένη. Όταν ήμασταν στα παρασκήνια κατάλαβα πως κάτι είχε πειράξει στο πρόσωπό της. Φαινόταν. Χείλη, μύτη κι αυτά. Αν με ενοχλούσε οπτικά; Για ποιο λόγο να πειράξει το πρόσωπό της;», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM που αποχώρησε οικειοθελώς.

Πηγή: dailymedia.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...