Ποια κουρέματα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της


Ποια κουρέματα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της


διαφ.

Γυναικείο κούρεμα, κάθε ηλικία επιτάσσει και το ανάλογο στυλ στα μαλλιά. Διότι ένα σωστό γυναικείο κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία του προσώπου. Παρακάτω θα δείτε ποιο κούρεμα μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία σας.

Τα κοντά κουρέματα είναι τέλεια για δυναμικές γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, ενώ τα πιο μακριά μαλλιά είναι συνυφασμένα με νεανικές ηλικίες που θέλουν μια πιο ανέμελη εικόνα που σαγηνεύει. Ας δούμε όμω μερικά από τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα για κάθε ηλικία.

Hairstyles για γυναίκες 20+

Κούρεμα για γυναίκες 30+Κούρεμα για γυναίκες 40+Για τις δυναμικές γυναίκες άνω των 40 μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ καρέ σε ίδια μαλλιά που πάντα είναι μοντέρνο και κομψό, ενώ αν έχεις μακριά φυσικά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς αφού θα σου χαρίσουν μια πιο girly εμφάνιση. Για εσένα που αγαπάς τις αφέλειες και τις φράντζες είναι η τέλεια ηλικία για να τα αποκτήσεις.

Κούρεμα για γυναίκες 50+

Για τις ώριμες γυναίκες άνω των 50 τα κοντά κουρέματα μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπο σου και να του δώσουν πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Οι αφέλειες είναι τέλειες για να γλυκάνουν το πρόσωπο, ενώ ένα καρέ είναι ιδανικό για να αγκαλιάσει ένα όμορφο πρόσωπο, για υπέροχο στυλ.

Αυτές οι ιδέες για γυναικείο κούρεμα ανάλογα την ηλικία. Δοκιμάστε αυτό που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα.

Πηγή : enimerotiko.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...