Μαρέβα Μητσοτάκη: Τι ισχύει πραγματικά με πόθεν έσχες. Η βίλα στο Παρίσι και τα 725.000 ευρώ


Μαρέβα Μητσοτάκη: Τι ισχύει πραγματικά με πόθεν έσχες. Η βίλα στο Παρίσι και τα 725.000 ευρώ


διαφ.

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Και ο Μητσοτάκης παρών. Συγκινημένη Μαρέβα, έκλαψε όταν… [φωτο] Μαρέβα Μητσοτάκη, ασυγκράτητη: Δείτε το καυτό φιλί στον Κυριάκο στη ΔΕΘ [φωτο] Εντυπωσιακές Μαρέβα Μητσοτάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Ελεάνα Βλάχου στο Βελλίδειο, ΔΕΘ [φωτο]

Τι ισχύει πραγματικά με το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη;

Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του ελέγχου του πόθεν έσχες της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου της Βουλής.

Η συγκεκριμένη απόφαση για την Μαρέβα Μητσοτάκη ελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, 18.09.2019, με ισχυρή πλειοψηφία από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής καθώς το μόνο μέλος που διαφώνησε και μειοψήφισε ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν ότι η υπόθεση θα πρέπει να μπει στο αρχείο.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η μόνο επιτροπή της Βουλής που δεν μετέχουν βουλευτές από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες. Οι «πολιτικές» παρουσίες είναι μόνο τρεις, δύο από το κόμμα της πλειοψηφίας και ένας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη – και τα οποία πλειοψηφούν- είναι εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα από την Δικαιοσύνη, ορκωτοί ελεγκτές, μέλος από την αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κ.λπ.

Το ελεγχόμενο πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη αφορούσε το οικονομικό έτος 2015 και είχε να κάνει σε σχέση με τον τρόπο αγοράς της οικίας Βολταίρου στο Παρίσι.

Δηλαδή εάν είχε αποκτηθεί εξ ολοκλήρου μέσω δανεισμού ή και με καταβολή μετρητών ύψους 725.000 ευρώ.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...