Κατέρρευσε ο Γεωργιάδης με το αποτέλεσμα νέας δημοσκόπησης: Πως τον παρηγόρησε ο Πορτοσάλτε


Κατέρρευσε ο Γεωργιάδης με το αποτέλεσμα νέας δημοσκόπησης: Πως τον παρηγόρησε ο Πορτοσάλτε


διαφ.

Δημοσκόπηση MRB: Γιατί τους έπεσαν τα σαγόνια. Ποιος ο δημοφιλέστερος υπουργός. Γραφήματα, εκπλήξεις Δημοσκόπηση: Πώς κρίνουν οι πολίτες την κυβέρνηση. Στα ύψη Μητσοτάκης στα τάρταρα Τσίπρας. Ποσοστά έκπληξη Γεωργιάδης: «Είμαι κουρασμένος για να…» Δημόσια ομολογία που θα συζητηθεί

Γιατί κατέρρευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την νέα δημοσκόπηση;

Μαύρο κλάμα ρίχνει ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά ευρήματα της δημοσκόπησης της MRB που παρουσιάστηκε την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Γιατί μπορεί για το κόμμα της ΝΔ, η φωτογραφία της στιγμής να είναι πολύ καλή για τον ίδιο, όμως, τα ευρήματα είναι καταστροφικά. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ένα από τα ερωτήματα της δημοσκόπησης ήταν η αξιολόγηση του έργου των υπουργών δύο μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Οι απαντήσεις των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ήταν κόλαφος για τον Άδωνι Γεωργιάδη αφού τον κατέταξαν δέκατο στις προτιμήσεις τους όσον αφορά στο έργο που έχει παράξει ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρώτος έρχεται ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Δένδιας, Χρήστος Σταικούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει ακόμα και την πλάτη της κ. Μενδώνη και του κ. Παναγιωτόπουλου που δεν έχουν την καθημερινή παρουσία του στους τηλεοπτικούς δείκτες και τα ερτζιανά.

Η δημοσκόπηση και το δυσμενές για τον Άδωνι Γεωργιάδη εύρημα περί της αξιολόγησης του έργου του δεν έμεινε ασχολίαστη από τον καρδιακό του φίλο Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος είπε στην εκπομπή του ότι οι πολίτες που ρωτήθηκαν είναι κατά της επένδυσης του Ελληνικού.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...