Πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός αποκαλύπτει αν είχε ερwτικές σχέσεις με τον Γκλέτσο [video]


Πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός αποκαλύπτει αν είχε ερwτικές σχέσεις με τον Γκλέτσο


διαφ.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν παντρεμένη [φωτο] ΚΙΝΑΛ: Μυστικές συναντήσεις για να ρίξουν την Γεννηματά. Ποιοι βγαίνουν στο αντάρτικο [φωτο] Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ: Ποιος βάζει υποψηφιότητα για αρχηγός – «Με ενδιαφέρει η ηγεσία…» Έξαλλη η Φώφη

Ποιος πασίγνωστος πολιτικός αποκάλυψε αν είχε ερwτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο;

Λίγο καιρό πριν τις Δημοτικές εκλογές ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε μια συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μας άφησε άφωνους.

Ο Παύλος Γερουλάνος, απάντησε, μεταξύ άλλων και στο πρόσφατο δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που τον ήθελε να έχει ερwτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Όταν μια επίθεση γίνεται με μια διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν άλλες σεξου@λικές προτιμήσεις, αυτό είναι απάνθρωπο.

Όταν βγαίνει ένα άρθρο που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς για μένα να το αγνοήσεις. Πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις μέχρι εδώ.

Εμείς απαντήσαμε σε αυτό το άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ, σαν ένας Αθηναίος, ο οποίος δεν δέχεται μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παύλος Γερουλάνος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...