Νεκρή η «Κιμ Καρντάσιαν»: Αιτία θανάτου, οργανωμένο έγκλημα. Σοκ [φωτο]


Νεκρή η «Κιμ Καρντάσιαν»: Αιτία θανάτου, οργανωμένο έγκλημα. Σοκ [φωτο]


διαφ.

Πέθανε η γνωστή γιατρός Δανάη Τζωρτζοπούλου, μόλις 33 ετών: Ποια η ξαφνική αρρώστια, θρήνος Πέθανε o Νίκος Λάγιος, γνωστός επιχειρηματίας: Αιτία θανάτου. Βρέθηκε νεκρός μέσα σε… Νεκρός στο διαμέρισμά του ο επικεφαλής γνωστού ροκ συγκροτήματος

Από τι πέθανε η «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος;

Η Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ ήταν γνωστή και ως «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» στο Μεξικό.

Η Φέλιξ βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στην πόλη Κουλιακάν στο βορειοδυτικό Μεξικό και σύμφωνα με το τοπικά ΜΜΕ αποδίδεται σε πνευμονική εισρόφηση, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο θάνατός της οφείλεται όντως σε ατύχημα ή σε κάτι άλλο.

Η πνευμονική εισρόφηση προκαλείται όταν κάποιος εισπνέει ξένα αντικείμενα όπως υγρά στους πνεύμονές με αποτέλεσμα να φράξουν και να πεθάνει.

Η 35χρονη «βασίλισσα του Άνθρακα», όπως είναι επίσης γνωστή, είχε πάει σε νάιτ κλαμπ και γύρισε στο σπίτι του ερ@στή της αργότερα. Ο τελευταίος είπε ότι προσπάθησε να την ξυπνήσει, αλλά μάταια και γι’ αυτό ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός της Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος υποβάλλεται τώρα σε ιατροδικαστική εξέταση.

H 35χρονη Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος είχε σχέση με τον επικεφαλής της συμμορίας Anthrax που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό του καρτέλ Σιναλόα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η Φέλιξ εργαζόταν ως μοντέλο κι είχε σχέση μ’ έναν από τους υπαρχηγούς του Ελ Τσάπο, τον Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα, γνωστό και ως “El Chino Antrax”, καθώς ήταν επικεφαλής της συμμορίας Anthrax, που συνδέεται με το καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα, πριν την φυλάκισή του.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...