Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση καιρού. Δείτε πού και πότε θα βρέξει τις επόμενες ώρες [φωτο]


Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση καιρού. Δείτε πού και πότε θα βρέξει τις επόμενες ώρες [φωτο]


διαφ.

Επιδείνωση Καιρού: Πότε έρχεται ψυχρό μέτωπο, ποιες περιοχές θα χτυπήσει. Βροχές, καταιγίδες [φωτο] Καιρός 18,19,20,21/09: Πότε και πού αλλάζει ραγδαία. Από καύσωνα σε βροχές και καταιγίδες Αλλαγή καιρού 5/9: Σε ποιες περιοχές βροχές και καταιγίδες. Έρχεται χειμώνας

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο ΕΜΥ;

Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (19/09).

Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά ενώ σε αρκετές περιοχές είναι πιθανό να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 19/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

Κατανομή των βροχοπτώσεων τη νύχτα προς Παρασκευή 20/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:

Τη νύχτα προς Παρασκευή, βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές, θα εκδηλωθούν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, σε παράκτια τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Χαλκιδικής, και κατά τόπους στη Βόρεια Ελλάδα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνονται τα νησιά των Σποράδων.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, επηρεάζοντας σημαντικά τη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...