Περιστέρι: Ουρές σε οντισιόν για ταινίες πoρνό. Τα έβγαλαν όλα μπροστά σε… [φωτο]


Περιστέρι: Ουρές σε οντισιόν για ταινίες πoρνό. Τα έβγαλαν όλα μπροστά σε… [φωτο]


διαφ.

Βόμβα για δολοφονία Περιστέρι: Τι κατέθεσε η σύζυγος του 25χρονου Τούρκου, ποια τα 2 σενάρια Δολοφονία Περιστέρι: Δείτε το βίντεο που έπιασε τον δράστη. Αποκάλυψη βόμβα Δολοφονία Περιστέρι: Αυτός είναι ο εκτελεστής του 25χρονου Τούρκου. Τραγικό λάθος, πού τον ψάχνουν

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το κάστινγκ που έγινε στο Περιστέρι

Νέοι και ηλικιωμένοι, singles και παντρεμένοι σχημάτισαν ουρές έξω από γνωστό στριπ κλαμπ στο Περιστέρι. Το κάστινγκ για ταινίες πορνό ξεκινούσε σε λίγο.

Ολοι ήταν έτοιμοι να περάσουν από οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία πoρνό, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Ανεργοι κάθε ηλικίας από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στο κάστινγκ της εταιρείας παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό μέσα από τις ερwτικές ταινίες.

Η Espresso βρέθηκε στa κάστινγκ και σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι πριν από τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν ρόλο σε σειρά πoρνό.

Όπως σημειώνει η Espresso, ξεχώρισε ένας 62χρονος που εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει ως κομπάρσος.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γδυθούν αποκαλύπτοντας τα… προσόντα τους. Την κριτική επιτροπή δεν την ενδιέφερε το σώμα και η ηλικία, αλλά η όρεξη που έδειχνε κάποιος. Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, ωστόσο μόνο 30 θα είναι οι τυχεροί.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...