Γιάννα Αγγελοπούλου: Κυνηγούσε πλανόδιο πωλητή για πουρμπουάρ μαμούθ – «Κράτα το…» Κάγκελο [video]


Γιάννα Αγγελοπούλου: Κυνηγούσε πλανόδιο πωλητή για πουρμπουάρ μαμούθ – «Κράτα το…» Κάγκελο


διαφ.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Mε χλιδάτη κόκκινη τουαλέτα δίπλα στη νύφη της Έλλη Παπαδιαμάντη [φωτο] Γιάννα Αγγελοπούλου: Ποιοι 3 πρωθυπουργοί βρέθηκαν στην δεξίωση της [φωτο] Βάπτιση Γιάννας Αγγελοπούλου: Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone. Άφωνος ο Ρέμος [φωτο]

Τι πουρμπουάρ έδωσε η Γιάννα Αγγελοπουλου σε πλανόδιο πωλητή και αυτός έμεινε καγκελο;

Στο Ηρώδειο οικογενειακώς βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να παρακολουθήσει χορευτική παράσταση.

Μαζί με την Γιάννα Αγγελοπουλου ήταν ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος και ο μεγαλύτερος γιος τους Παναγιώτης με τη σύζυγό του Ελλη Παπαδιαμαντή (λίγες ημέρες αφότου το νεαρό ζευγάρι βάφτισε την κόρη του).

Η παρέα των τεσσάρων κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Ηρωδείου για να παρακολουθήσει τα υπέροχα μπαλέτα Μπεζάρ, με τη Γιάννα Αγγελοπουλου, φυσικά, να τραβάει όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας επάνω της.

Εντυπωσιακή όπως πάντα, με μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, με διακριτική stylish ουρά και ένα μεγάλο ασπρόμαυρο κέντημα με πούλιες.

Τι έκανε, όμως, μετά την παράσταση στο Ηρώδειο η Γιάννα Αγγελοπουλου; Την απάντηση έδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή διακρίνεται η Γιάννα Αγγελοπουλου να πλησιάζει τον πάγκο πλανόδιου πωλητή ξηρών καρπών.

Δεν διευκρινίζεται αν μόνη της πλησίασε η κυρία Αγγελοπούλου για να αγοράσει ξηρούς καρπούς, ή αν ο πλανόδιος πωλητής την αναγνώρισε και της προσέφερε ξηρούς καρπούς.

Το σίγουρο είναι ότι η Γιάννα Αγγελοπουλου έβγαλε από την τσάντα της χρήματα για να πληρώσει τον πλανόδιο πωλητή, ο οποίος έμεινε κάγκελο και αρνιόταν να τα πάρει.

Η Γιάννα Αγγελοπουλου τον κυνηγούσε να του δώσει τα χρήματα, φωνάζοντάς του «κράτα το, κράτα το».

Εντέλει παρενέβη ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τα χρήματα από τα χέρια της συζύγου του και τα άφησε πάνω στο καρότσι του πλανόδιου πωλητή.

Δείτε το βίντεο για το κηνύγι της Γιάννας Αγγελοπουλου:


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...