Η θρυλική Mercedes του Καραμανλή: Γιατί πουλήθηκε, ποιος την αγόρασε 100.000. Μπόρις Τζόνσον [φωτο]


Η θρυλική Mercedes του Καραμανλή: Γιατί πουλήθηκε, ποιος την αγόρασε 100.000. Μπόρις Τζόνσον [φωτο]


διαφ.

Στον εισαγγελέα για κακουργηματική πράξη ο Καραμανλής: Τι έκανε, ποια η πιθανή ποινή, κίνδυνος Πλήγμα για Mercedes: Ποια αυτοκίνητα ανακαλούνται σε Ελλάδα. Ποιο τραγικό λάθος του κολοσσού Επική κόντρα με φόντο… Καραμανλή: Η ατάκα του Κουίκ που εξόργισε τον Γεωργιάδη στη Βουλή

Ποιος αγόρασε την θρυλική Mercedes του Κωνσταντίνου Καραμανλή;

Η θωρακισμένη Mercedes του Κωνσταντίνου Καραμανλή διατηρείται σαν καινούρια από τον σημερινό ιδιοκτήτη της, Νικόλαο Τριμμάτη, τον Έλληνα «βασιλιά» του Βρετανικού real estate.

Η μπλε θωρακισμένη Mercedes του 1988, το αγαπημένο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρ’ ότι τα χει τα… χρονάκια του και δεν συγκρίνεται με τα νέα υπερσύγχρονα αυτοκίνητα, βρίσκεται μέχρι σήμερα σε άριστη κατάσταση, συντηρημένο ευλαβικά από το νέο ιδιοκτήτη του Νικόλαο Τριμμάτη.

Τα πενταπλά αλεξίσφαιρα παράθυρα της Mercedes του Καραμανλή:

Στα μπεζ δερμάτινα καθίσματα της Mercedes του Καραμανλή γράφτηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες τις σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και στην άνετη καμπίνα της ακούστηκαν μεγάλα μυστικά που δεν πέρασαν ποτέ τα χοντρά (πενταπλά) αλεξίσφαιρα παράθυρα.

Το iefimerida το εντόπισε στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται ο Έλληνας «βασιλιάς» του Βρετανικού real estate και ταξιδεύει συχνά από τον μόνιμο τόπο διαμονής του, το Λονδίνο.

Η Mercedes του Καραμανλή βγήκε σε δημοπρασία πριν 5 χρόνια:

Η θωρακισμένη Mercedes 500 SEL W 126 του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που είχε ακόμα και φιάλη οξυγόνου με αυτονομία έξι ωρών για την περίπτωση που θα δεχόταν επίθεση και θα κινδύνευε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας , βγήκε σε δημοπρασία πριν από πέντε χρόνια.

Κόστισε 100.000 ευρώ η Mercedes του Καραμανλή:

Ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα πουληθεί προς περίπου 25.000 ευρώ , ξεπέρασε τις 100.000 καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από επιχειρηματίες και εφοπλιστές λόγω του υψηλού συμβολισμού του οχήματος.

Ο κ. Τριμμάτης που ήταν και ο πλειοδότης, το έχει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του όταν επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα. Το αυτοκίνητο είναι 5.600 κυβικά και ζυγίζει 4 τόνους.

Ο Ελληνας «βασιλιάς» του Βρετανικού real estate:

Ο κ. Τριμμάτης είναι προσωπικός φίλος του Μπόρις Τζόνσον και άλλων πολιτικών προσώπων στη Βρετανία, με προσβάσεις στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς Έλληνες του Λονδίνου οικονομικά και κοινωνικά, με πολυετή δραστηριότητα στην αγορά ακινήτων.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...