Πέθανε η γνωστή γιατρός Δανάη Τζωρτζοπούλου, μόλις 33 ετών: Ποια η ξαφνική αρρώστια, θρήνος


Πέθανε η γνωστή γιατρός Δανάη Τζωρτζοπούλου, μόλις 33 ετών: Ποια η ξαφνική αρρώστια, θρήνος


διαφ.

Νεκρή η «Κιμ Καρντάσιαν»: Αιτία θανάτου, οργανωμένο έγκλημα. Σοκ [φωτο] Πέθανε o Νίκος Λάγιος, γνωστός επιχειρηματίας: Αιτία θανάτου. Βρέθηκε νεκρός μέσα σε… Νεκρός στο διαμέρισμά του ο επικεφαλής γνωστού ροκ συγκροτήματος

Από τι πέθανε η 33χρονη Δανάη Τζωρτζοπούλου;

Βαρύ πένθος στην κοινωνία της Λαμίας, από τον αδόκητο χαμό της ιατρού Δανάης Τζωρτζοπούλου, που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η 33χρονη Δανάη Τζωρτζοπούλου γεννήθηκε στη Λαμία το 1986 και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Η 33χρονη Δανάη Τζωρτζοπούλου εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της με περαιτέρω εξειδικεύσεις στη Γερμανία και στη Σουηδία.

Άνθρωπος με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, είχε αναπτύξει πολύπλευρη δημιουργική δραστηριότητα, με ευρεία αναγνώριση, τόσο στον τομέα του σύγχρονου χορού, με πολλαπλές συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όσο και στη ζωγραφική και τη γραφιστική με εξίσου υψηλές επιδόσεις. Ήταν άριστος γνώστης της Γερμανικής γλώσσας, μιλούσε επίσης άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Η 33χρονη Δανάη Τζωρτζοπούλου είχε πάντα στο μυαλό της την προσφορά στο συνάνθρωπο, όπως την μεγάλωσαν οι γονείς της, ο συνταξιούχος πλέον εκπαιδευτικός και Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Τζωρτζόπουλος και η εν ενεργεία Μαθηματικός Βασιλική Πιπέλια.

Λίγες ημέρες πριν τη μετεγκατάστασή της 33χρονης Δανάης Τζωρτζοπούλου στη Στοκχόλμη για τη συνέχιση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στην Ιατρική, υπέστη αιφνίδιο σοκ ως αποτέλεσμα πρωτοεμφανιζόμενου σακχαρώδους διαβήτη. Παρά την προσωρινή σταθεροποίηση της κατάστασής της, υπέστη καρδιακή ανακοπή και τελικά υπέκυψε.

Η κηδεία της 33χρονης Δανάης Τζωρτζοπούλου θα γίνει σήμερα Πέμπτη (19/9/19) στις 3:00′ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει και ειδικό κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...