Νέα Ιωνία: «Το πληρώνω κάθε μέρα, τη θέλω πίσω», είπε η 19χρονη που εγκατέλειψε βρέφος σε καρότσι [βίντεο]


Νέα Ιωνία: «Το πληρώνω κάθε μέρα, τη θέλω πίσω», είπε η 19χρονη που εγκατέλειψε βρέφος σε καρότσι [βίντεο]


διαφ.

Μετανιωμένη για ό,τι έκανε δηλώνει η 19χρονη Ελένη, η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος της σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή κοπέλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε (εν αναμονή της δικαστική απόφασης) ότι το μόνο που ζητά είναι να πάρει πίσω το παιδί της. «Να μην μεγαλώσει χωρίς αγάπη. Να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη. Να έχει μόνο τη χαρά στη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς η 19χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί της

Αφού η 19χρονη είπε πως υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη, την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφερε στον κόσμο το παιδί της. Οπως είπε της έσπασαν τα νερά στο σπίτι, αλλά δεν πήγε απευθείας στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να κινδυνέψει τόσο εκείνη όσο και το μωρό της.

«Ξάπλωσα για να δω αν θα περάσει και πέρασε. Την Τετάρτη στις 4 Σεπτεμβρίου σηκώθηκα το πρωί και απλά έπεσα κάτω. Δεν μπορούσα μετά να ξανασηκωθώ. Ετσι ήρθε το ασθενοφόρο και χρειάστηκε να κάνω επείγουσα καισαρική». Οπως είπε, τέσσερις ημέρες αργότερα επέστρεψε σπίτι της μαζί με το βρέφος.

«Δε σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή το δίλλημα. Σκέφτηκα το δικό της καλό. Τι θα προλάβαινα; Να κοιτάξω εκείνη ή εμένα; Που εμένα με βάζω τελευταία. Δε θα μπορούσα να της δώσω την προσοχή που της χρειαζόταν», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Το πληρώνω κάθε μέρα. Δε ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Δε χρειάζεται να απολογηθώ στον κόσμο. Το παιδί μου έχω εκθέσει».

«Δεν ήθελα να κάνω έκτρωση»

«Είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μία ψυχή. Θέλει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Έτσι είπα ότι θα την κρατήσω», είπε η 19χρονη ενώ αναφορικά με τον σύντροφό της τόνισε πως δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί της μετά τον χωρισμό του και γι’ αυτό δεν του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Το γράμμα της 19χρονης στο εγκαταλελειμμένο βρέφος

Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε ότι η 19χρονη μετά την γέννα, έγραψε στην νεογέννητη κόρη της ένα γράμμα. Στο γράμμα έγραψε τα εξής:

«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή.

Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...