"Ανυπόμονη" η Μαρία Ηλιάκη: Ρώτησε δημόσια τον σύντροφό της πότε θα παντρευτούν..


"Ανυπόμονη" η Μαρία Ηλιάκη: Ρώτησε δημόσια τον σύντροφό της πότε θα παντρευτούν..


διαφ.

Πότε επιτέλους θα παντρευτεί η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη;

Η ίδια η παρουσιάστρια και influencer προκάλεσε τον αγαπημένο της, Στέλιο να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους πότε θα γίνει ο γάμος!

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν οι φήμες περί επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέλιο Μανουσάκη, που είναι γιατρός στην Ζυρίχη;

Η παρουσιάστρια και fashion blogger, Μαρία Ηλιάκη είχε παρενέβη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε με την εδώ και χρόνια φίλη της Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας πλάκα. Η πλάκα αυτή είχε επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στον δήθεν επικείμενο γάμο της Μαρίας Ηλιάκη με τον γυναικολόγο σύντροφό της και μάλιστα η μέλλουσα νύφη έλεγε με χιούμορ «Παντρεύομαι και χρειάζομαι τα σανδάλια του Κρατερού και το νυφικό της Κατερίνας».

Από εκεί και μετά άρχισαν και τα δημοσιεύματα που ήθελα Ηλιάκη και Μανουσάκη να ετοιμάζουν με χαρά την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

Η ίδια λοιπόν με μία φωτογραφία της στο instagram, όπου φορά νυφικό, πριν λίγο διάστημα διέψευσε τις φήμες περί γάμου.

Πριν από λίγες μέρες όμως έγραψε μεταξύ σοβαρού και αστείου «θα το πάρω το παλικάρι κάποια στιγμή»!Και επανήλθε στο θέμα του γάμου κάνοντας μία ανάρτηση και προκαλώντας τον αγαπημένο της: «Ακούς Στέλιο για απάντησε στον κόσμο που ρωτάει;» «πότε με το καλό ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας»;»!

Πότε Στέλιο θα παντρευτείς την Μαρία Ηλιάκη; Η απάντηση στην gallery που ακολουθεί!

Θα το πάρει το κορίτσι ο Στέλιος Μανουσάκης;

Πότε θα παντρευτεί η Μαρία Ηλιάκη με τον αγαπημένο της;Αφού διέψευσε τις φήμες περί γάμου, η Μαρία τώρα σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της…

Ιδού η δημόσια πρόκληση στον αγαπημένο της. Στέλιο, περιμένουμε την απάντηση!

Πηγή : gossip-tv.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...