Ώρες Αγωνίας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Μητέρα της: "Κινδύνεψε… Τρελάθηκα από την αγωνία μου"


Ώρες Αγωνίας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Μητέρα της: "Κινδύνεψε… Τρελάθηκα από την αγωνία μου"


διαφ.
Ώρες Αγωνίας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Μητέρα της: "Κινδύνεψε... Τρελάθηκα από την αγωνία μου" Η Χαλκιδική μετρά τις πληγές της μετά τη θεομηνία και ή...

Η Χαλκιδική μετρά τις πληγές της μετά τη θεομηνία και ήδη επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη περιοχή.

Ανάμεσα σε όσους έζησαν στιγμές αγωνίας και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια, μιλώντας στα parapolitika.gr, δήλωσε πως η μητέρα της κινδύνευσε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. «Κινδύνεψε η μητέρα μου.

Τρελάθηκα από την αγωνία μου μέχρι να μιλήσω μαζί της. Εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη γιατί είχα αγώνες με το βόλεϊ ενώ η μητέρα μου στη Χαλκιδική όπου είναι και το σπίτι της.Τη στιγμή των ακραίων καιρικών φαινομένων βρισκόταν σε ένα καφέ μαζί τις φίλες της όταν άρχισαν ξαφνικά να πετάγονται καρέκλες κατά πάνω τους.

Μπήκαν τότε μέσα στο καφέ για να προστατευτούν. Στη συνέχεια προσπάθησε να πάει στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε γιατί είχε πέσει ένα κορμός πάνω του. Μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σπίτι που επίσης η είσοδος είχε κλείσει από κορμό δέντρου.

Κατάφερε να μπει μέσα και υπήρχαν παντού νερά ενώ δεν είχε ρεύμα. Όλο το βράδυ ήταν με κεριά ενώ κοιμήθηκε στον καναπέ αφού η κρεβατοκάμαρα είχε πλημμυρίσει» εξήγησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...