Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη – Σαν 'Χάτσικο' την περιμένει να επιστρέψει – Έγκλημα


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου στην Αλεπού Κέρκυρας την Πρωτοχρονιά, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο του σπιτιού του.


διαφ.

Αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν θαμμένη η κοπέλα δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της σκύλο “Ρόκι”, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάννας Στεφανίδου.

Σύμφωνα μάλιστα με κατοίκους, ο “Ρόκι” δεν έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια να στέκεται μπροστά από την πόρτα του σπιτιού, περιμένοντας την άτυχη κοπέλα να επιστρέψει.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, υπογραμμίζοντας ότι η κοπέλα πάλεψε επί ώρα προκειμένου να ξεφύγει από τον πατέρα της. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το συνήγορό του, εμφανίζεται μετανιωμένος να κλαίει συνεχώς, έχοντας συνειδητοποιήσει την πράξη του. Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος για τον οποίο σκότωσε την κόρη του είναι επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό συνάδελφό της.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...