Μητέρα είδε το πρόσωπο ενός βρέφους και κατάλαβε πως δεν είναι δικό της. Στη συνέχεια ζήτησε να γίνει τεστ DNA για την εξακρίβωση.

Μητέρα είδε το πρόσωπο ενός βρέφους και κατάλαβε πως δεν είναι δικό της. Στη συνέχεια ζήτησε να γίνει τεστ DNA για την εξακρίβωση.

διαφ.

Υπάρχουν μερικές ιστορίες φρίκης που κάθε γονέας, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται φοβάται μην βγουν αληθινές. Το να αρρωστήσει το παιδί σας ή να βρεθείτε σε μια κατάσταση κινδύνου είναι πράγματα που οι περισσότεροι γονείς μετά βίας μπορούν να σκεφτούν. Αυτή η τρομακτική ιστορία, είναι ένα από αυτά τα σενάρια.

Ο Rich Cushworth και η σύζυγός του Mercy Casanalles ερωτεύτηκαν όταν συναντήθηκαν σε Χριστιανική ιεραποστολική σχολή για τα Έθνη στη περιοχή Ντάλας. Όταν η Mercy έμεινε έγκυος, έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι για να γεννήσει, καθώς βρισκόταν στο Τέξας με προσωρινή βίζα από το Ελ Σαλβαδόρ. Ο Rich έμεινε στις ΗΠΑ και περίμενε την επιστροφή της συζύγου του. Τι στιγμή που η νοσοκόμα παρέδωσε στην Mercy τον νεογέννητο γιο της Jacob, ήξερε ότι δεν ήταν σωστό.

Η γέννηση ήταν επιτυχής και χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.

«Όταν τον έπιασα στα χέρια μου, είπα,« Αυτό δεν είναι το μωρό μου ».

Το μητρικό ένστικτο της Mercy φώναζε, λέγοντάς της ότι, όσο και αν αυτό είναι μάλλον απίθανο, αυτό το μωρό στην αγκαλιά της δεν ήταν δικό της. Ήξερε όμως πως κανείς δεν θα την πίστευε αν έλεγε κάτι – δεν ήταν καν 100% σίγουρη αν το πίστευε και η ίδια. Έτσι, η Mercy πήρε το μωρό πίσω στο Τέξας για να συναντήσει τον μπαμπά του.

Αλλά ακόμη και μήνες αργότερα, η Mercy δεν μπορούσε να διώξει αυτήν την σκέψη. Γνώριζε πως θα ακουγόταν τρελό, αλλά συνέχισε να λέει στον Rich ότι αυτό το μωρό, το οποίο ονόμαζαν ο Ιακώβ, δεν ήταν δικό τους. Μετά από μερικούς μήνες, η Mercy έκανε μια εξέταση DNA.Το αποτέλεσμα έδειξε πως ο Ιακώβ δεν ήταν παιδί τους

Όπως αποδείχθηκε, ο Ιακώβ δεν ήταν ο γιος τους. Το γνώριζε πάντα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να το δεχτείς. Βιολογικά ή όχι, η Mercy και ο Rich σχημάτισαν έναν ισχυρό δεσμό αγάπης για το παιδί αυτό. Το μόνο ερώτημα που έμενε είναι: πού ήταν το βιολογικό τους παιδί;

Ακόμα κι αν το γνώριζε από την αρχή, δεν ήταν καθόλου εύκολο να δεχτεί ότι το μωρό, που ζούσαν μαζί και που μεγάλωνε για μήνες δεν ήταν δικό τους. Το ζευγάρι είχε μια σύνδεση με τον Ιακώβ, αλλά δεν μπορούσαν παρά να θρηνήσουν για το βιολογικό γιο που είχαν χάσει.Αφού έφτασε στους κατάλληλους αξιωματούχους, η Mercy και ο Rich επέστρεψαν τον Jacob στη βιολογική του οικογένεια. Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ δεν ήταν ευπρόσδεκτη στο βιολογικό γιο που ονόμασαν πλέον Μωυσή. Δεν ήθελαν να του δώσουν πιστοποιητικό γέννησης ή διαβατήριο προκειμένου να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ολόκληρο έτος.

Ήταν μια μεγάλη μάχη με την κυβέρνηση, ο Rich και η Mercy, επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες, πολύ χαρούμενοι», δήλωσε ο Rich.

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Δείτε τη συνέχεια
Loading...
Loading...