Άνθρωποι έσκισαν το στόμα κουταβιού για να μοιάζει με τον Τζόκερ και να σπάσουν πλάκα


Ένα κουτάβι από τη Νότια Κορέα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μετά από τη σκληρή φάρσα που του έκαναν άγνωστοι και του έσχισαν το στόμα του για να μοιάζει με τον Τζόκερ από τον Μπάτμαν.


διαφ.

Την περασμένη Τρίτη, το έξι μηνών Golden Retriever, η μικρή «Bobby», βρέθηκε με το στόμα της δεμένο με σχοινί και πληγές στα πόδια της.

Golden Retriever 'Bobby' had her mouth cut back on both sides like Batman villain the Joker by thugs who also broke her front right foot

Λόγω της κατάστασής του, το άτυχο κουτάβι δεν μπορούσε να φάει και να πιει και ήταν παρατημένο σε μια ερημιά να πεθάνει.

Οι διασώστες που τη βρήκαν, συνειδητοποίησαν πως το μπροστινό της πόδι ήταν σπασμένο και πως οι δράστες που το κακοποίησαν, το είχαν κάψει σε αρκετά σημεία του σώματός του με φλόγιστρο.

Bobby's front leg was broken while her toenails had been smashed in, which left her struggling to walk.

Ως εκ θαύματος, η μικρή Bobby σώθηκε, αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και επέμβαση με λέιζερ για να θεραπεύσει τις πληγές της.

Out for the count: Bobby gets some rest during surgery to heal several wounds and burn marks.

Τώρα, το χαριτωμένο σκυλάκι δείχνει ακόμη στον άνθρωπο, παρά τα βασανιστήρια που πέρασε.

The six-month-old puppy lies on the operating table looking tired after being rescued from thugs.

Ένας εκπρόσωπος του καταφυγίου που τη φροντίζει, δήλωσε: “Ήμασταν πρόθυμοι να φροντίσουμε τη Bobby. Υπήρχαν πολλά ίχνη κακοποίησης σε όλο το σώμα της.”

Rescue workers said the dog had been cut open on each side of her mouth, so that she looked like the Joker character from the Batman film franchise (pictured here played by Heath Ledger in 2008's The Dark Knight)

“Παρόλο που καταφέραμε να θεραπεύσουμε πολλούς απ’ τους τραυματισμούς της, η γλυκύτατη σκυλίτσα θα χρειαστεί πολλή υποστήριξη για να γίνει και πάλι δυνατή.”

The Golden Retriever smiles despite her scars after an operation. She apparently stills shows as much affection to humans as she did before being attacked.

“Το κουτάβι είναι πολύ τυχερό που είναι ζωντανό και προσπαθούμε να του βρούμε μια οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει.”

διαφορετικό


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...