Γυναίκα δώρισε τα ωάpια της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της


Γυναίκα δώρισε τα ωάpια της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της


διαφ.

Μια γυναίκα δώρισε τα ωάpια της για να βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους φίλους της να αποκτήσουν παιδιά.

Η 26χρονη Julie Ventura από την Καλιφόρνια στην αρχή έμεινε έκπληκτη όταν οι παντρεμένοι φίλοι της, ο 39χρονος Erik McEwen και ο 30χρονος Adam McEwen, τη ρώτησαν αν θα σκεφτόταν να δωρίσει τα ωάpια της για να τους βοηθήσει να κάνουν παιδιά.

Γυναίκα δώρισε τα ωάριά της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της - Εικόνα 2

Το ζευγάρι που ζει στην Αριζόνα, ήθελε ν’ αποκτήσει παιδιά, αλλά θεώρησε σημαντικό για τα παιδιά τους να γνωρίζουν τη βιολογική τους οικογένεια και ήταν σίγουροι ότι η Julie θα ήταν η καλύτερη βιολογική μητέρα γι’ αυτά.

Σήμερα, η Julie ταξιδεύει στην Αριζόνα για να περάσει χρόνο με τα δίδυμα, την Addisen και την Everest, και τους μπαμπάδες τους!

Γυναίκα δώρισε τα ωάριά της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της - Εικόνα 3

Η Julie δήλωσε πως είναι ήρεμη που δεν έχει αναπτύξει μητρικά συναισθήματα προς τα κοpίτσια, αφού πολλοί ήταν αυτοί που την προειδοποίησαν ότι θα μπορούσε να τα δει ως δικά της παιδιά.

“Η διαδικασία ήταν πολύπλοκη και πολλοί ήταν αυτοί που μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα ν’ αποχωριστώ τα μωρά επειδή θα ένιωθα από την αρχή ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους,” είπε η Julie.

Γυναίκα δώρισε τα ωάριά της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της - Εικόνα 4

Όμως η Julie δεν ένιωσε ποτέ αυτά τα παιδιά ως δικά της, παρόλο που νιώθει αγάπη προς αυτά.

“Είναι σαν αστείο, μοιάζουν και με τον Adam και με τον Eric, αν και δεν γνωρίζουμε επισήμως ποιός είναι ο βιολογικός μπαμπάς της καθεμιάς,” δήλωσε η Julie. “Το να βλέπω πόσο χαρούμενοι είναι οι φίλοι μου με κάνει να λέω πως άξιζε τον κόπο.”

Γυναίκα δώρισε τα ωάριά της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της - Εικόνα 5

Η Julie είπε πως νιώθει πολύ τυχερή που βοήθησε τους φίλους της ν’ αποκτήσουν τα παιδιά που τόσο ήθελαν.

“Πάντα ήξερα ότι ήθελαν παιδιά και ήξερα ότι η αδελφή του Erik, η Corrin, προσφέρθηκε εθελοντικά να γίνει παρένθετη μητέρα. Μόλις μου πρότειναν να προσφέρω τα ωάpια μου αρχικά αγχώθηκα αλλά μετά ενθουσιάστηκα με την ιδέα. Στην αρχή δεν ήξερα τίποτα για τη διαδικασία και φοβόμουν πώς θα αντιδράσει η οικογένειά μου, γι’ αυτό τους ζήτησα λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Αλλά όσο το σκεφτόμουν, τόσο πιο πολύ μου άρεσε η ιδέα.”

Γυναίκα δώρισε τα ωάριά της για να αποκτήσουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι φίλοι της - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...