Λένε ότι αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στoν κόσμο εν Ζωή. Όταν την είδαμε μας Μάγεψε με την Ομορφιά της!


Λένε ότι αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στoν κόσμο εν Ζωή. Όταν την είδαμε μας Μάγεψε με την Ομορφιά της!


διαφ.

Λένε ότι αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στoν κόσμο εν ζωή. Όταν την είδαμε μας μάγεψε με την ομορφιά της!

H 18χρονη Florence Colgate από την Μ. Βρετανία αναδείχτηκε ως η πιο όμορφη νεαρή κοπέλα. Σίγουρα με την πρώτη ματιά, η όμορφη ξανθιά γαλανομάτα διαθέτει χαρακτηριστικά που πολλές γυναίκες θα πλήρωναν τον πλαστικό χειρούργο για να αποκτήσουν.
Το παράξενο όμως της υπόθεσης, δεν είναι ότι αυτή η κοπέλα είναι απλά εντυπωσιακά όμορφη, αλλά ότι το πρόσωπό της είναι ο ορισμός της απόλυτης συμμετρίας!
Ερευνητές που μελετούν την ανθρώπινη ομορφιά και το τι κάνει κάποιον όμορφο και ελκυστικό έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο «αναλογικό καλούπι» που αναφέρει τα εξής:

η απόσταση μεταξύ των κέντρων των ματιών είναι ιδανικά το 46% του πλάτους του προσώπου (από το ένα αυτί στο άλλο). Της Florence είναι 44%. Η απόσταση των ματιών για το ιδανικό πρόσωπο θα πρέπει να είναι το 30% του μήκους του προσώπου, ενώ της Florence είναι 32.8%

Όπως λέει και η ίδια στο βίντεο, για τον διαγωνισμό, έστειλε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και ξαφνικά της ανακοίνωσαν ότι μπήκε αμέσως στο top 5 των πιο όμορφων (ανάμεσα σε 18000 άτομα!).

Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο, είναι ότι η νεαρή κοπέλα είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να εργάζεται part time ως σερβιτόρα και έχει βλέψεις για να σπουδάσει στο μέλλον, μόλις τελειώσει το σχολείο.

Πηγή truelife.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...